ANNONS

Nu berättar jag det där….

/

Godmorgon!

Jag har inte kört igång någon hårdare diet men äter inte sötsaker (förutom igår *host host*)…. Nä men jag försöker tänka lite på vad jag äter just nu. Det blev ohållbart med strikt diet och flyttkaos. Ibland måste man kanske vara lite snäll mot sig själv och välja en enklare väg. Men man kan som tur är tänka lite nyttigare alternativ och minska mängden.

20140731-093452-34492458.jpg

Dagens frukost blev en skiva osötat bröd med ost (lätt) och gurka, müsli och naturell lätt yoghurt. Till det en balja kaffe med skummad mjölk.

Ni vet det där jag skulle berätta för er. Jo, ni förstår att jag har bestämt mig nu. För att bli vän med min kropp och försöka göra den hel igen. Jag ska givetvis fortsätta gå på behandlingar i form av massage och osteopatbehandlingar men sen ska jag börja rehabträna förstår ni! Såhär, ni vet ju att jag jagat ett nytt ställe att börja träna på. Förr har jag ju bara fått ont när jag styrketränat och det har varit så förbannat frustrerande. Jag har ju ett bäcken som inte riktigt vill vara med och en rygg som krånglar för att inte prata om nacken och nu ett knä som verkar börja strejka rejält. Ja men listan kan göras lång, det är det här med att bli 40 och alla krämpor. I alla fall….

20140731-095636-35796668.jpg

Jag gick till

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00