Nu berättar jag det där….

Godmorgon!

Jag har inte kört igång någon hårdare diet men äter inte sötsaker (förutom igår *host host*)…. Nä men jag försöker tänka lite på vad jag äter just nu. Det blev ohållbart med strikt diet och flyttkaos. Ibland måste man kanske vara lite snäll mot sig själv och välja en enklare väg. Men man kan som tur är tänka lite nyttigare alternativ och minska mängden.

20140731-093452-34492458.jpg

Dagens frukost blev en skiva osötat bröd med ost (lätt) och gurka, müsli och naturell lätt yoghurt. Till det en balja kaffe med skummad mjölk.

Ni vet det där jag skulle berätta för er. Jo, ni förstår att jag har bestämt mig nu. För att bli vän med min kropp och försöka göra den hel igen. Jag ska givetvis fortsätta gå på behandlingar i form av massage och osteopatbehandlingar men sen ska jag börja rehabträna förstår ni! Såhär, ni vet ju att jag jagat ett nytt ställe att börja träna på. Förr har jag ju bara fått ont när jag styrketränat och det har varit så förbannat frustrerande. Jag har ju ett bäcken som inte riktigt vill vara med och en rygg som krånglar för att inte prata om nacken och nu ett knä som verkar börja strejka rejält. Ja men listan kan göras lång, det är det här med att bli 40 och alla krämpor. I alla fall….

20140731-095636-35796668.jpg

Jag gick till Relaterade

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
9 years ago

Men alltså, Wow! Vad du / ni fixar och grejar! Flyttar städar och gör så fint på nya hemmet! Åhhh vad du imponerar och inspirerar mig! Du är helt otrolig som hinner med och orkar så mycket, fastän du är trött har ont och ledsamheter ingår (begravningen).
Att du hinner med att lägga in så många inlägg här också, gulliga du! Man undrar ju liksom på morgonen hur fu har det på dagarna och hur du mäktar med 🙂
Jag älskar din blogg!!
Hoppas du får en fin dag! Varm ( eh sval?) kram från mej ❤️

Annika K
Annika K
9 years ago

Låter som mig det där.
Alltså att kroppen inte vill mer utan gör mer
och mer ont.
Ska också gå iväg till PT och se vad den kan hjälpa
mig med.

<3

Fru P
9 years ago

HEJA DIG!

Awa
Awa
9 years ago

Jaaaa det är viktigt att vara hälsosam, men vet du…om jag önskar dig någonting, från mitt hjärta, så är det att du skall njuta lite mer UTAN det där dåliga samvetet. Ok? Bra, då bestämmer vi det. Punkt 😉

Nästa inlägg

Slut som artist!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x