Vardagsrummet börjar ta form…

Hallå i stugorna!

Lördagkvällen är här. Vi har tagit ett litet avbrott under dagen och kört katten till mamma o pappa så han får vara ute lite. Sen har dagen mest handlat om vårt hem som jag skrev i morse.

Måste börja med att berätta om Milo som blev stucken av en geting idag. Första gången för honom och han blev både jätteledsen och jätterädd. Snacka om att jag hatar dom jävlarna. De kryllar dessutom av dom nu. 🙁

20140802-211553-76553960.jpg

Aj aj aj! Jag gjorde som jag gjorde på mig när jag blev stucken här i förra veckan. Jag tog alsolsprit på en bomullspad och så klämde jag liksom utåt (som man klämmer en finne fast inte lika hårt) i ungefär 10 minuter. Snabbt gick smärtan över som tur var. Mitt har inte kliat alls när det läkt som det brukar göra och jag tror det beror på att jag liksom tryckte bort giftet.

20140802-212334-77014461.jpg

20140802-212335-77015353.jpg

Målandet och jag! 🙂 Det är svårt att få till det utan att kladda överallt tycker jag. Ändå försöker jag verkligen vara försiktig. Vi hade täckpapp också men det hann jag liksom inte få dit. Jag har i alla fall skrubbat bort all färg och det släppte lätt tack och lov. 🙂

20140802-212653-77213280.jpg

20140802-212652-77212435.jpg

Nu är hela vardagsrummet målat men behöver en strykning till. Här är en hörna som börjar ta form. Måste ångstryka klädseln också efter att jag tvättat den. Du ser lite av tapeten som jag ska ha på väggen bakom TV:n. Ja herreminjee, vad man håller på här hemma alltså. 🙂

Nu ska vi kolla Batman Begins. Hoppas du haft en mysig lördag. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Vad duktiga ni är.
Den tapeten har jag som fond i gästrummet, den är jättefin.

Jennifer
Jennifer
9 years ago

Det är så kul att läsa om dina inredningstips Nina, posta många bilder är du snäll! Känner fö igen mig med det där täckpappret som aldrig hinns med att fixa på plats innan;).
Hoppas Milo har mindre känningar av getingsticket idag?
Kram å tack för att du bjuder på fin blogg!

Lotta
9 years ago

Stackars Milo, det gör ju skitont! Jag blev getingstucken i magen i torsdags, den jäkeln flög in under klänningen och stack till! Jädra onödiga djur.

Jenny
Jenny
9 years ago

Jag rekommenderar burnshield finns på julafton kostar 99 kr är toppen till både getingstick och om man bränner sig antingen på spisen eller i solen… har testat det på alla 3 funkar toppen:-) kram

Jenny
Jenny
9 years ago

På Jula ska det ju vara ;-))

Nästa inlägg

Inredningstips – Så gör du en krokhylla snabbt!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x