Morning sunday och uppfinning till trädgården!

Morning friends!

Alltså, jag sov till kl 9 i morse. Milo med… Vaknade till när det åskande och regnade som värst men tyckte bara det lät mysigt så jag somnade om. (”En gubbe med blått huvud som lyfter händerna mot huvudet” – emoij!) Jag som alltid varit så åskrädd. Har jag gått och blivit modig på äldre da’r?

Igår kväll fick jag en allergireaktion igen. Tony och Milo hade köpt godis och jag skulle ta EN. Valde en chokladig som jag brukar äta men märkte när jag åt den att det var någon annan sort. Har ju märkt att hasselnötter inte går…. Men sen åt jag lite jordgubbssylt till blodpuddingen igår eftersom lingonsylten var slut. Tål ju inte jordgubbar men har klarat sylt. Det kliade på kroppen igår. Dock inga utslag eller nåt. Tog en clarityn och somnade sedan till slut. Fasen vad jobbigt det är när man inte vet vad det är man inte riktigt tål? Vet ju att det är timotej men jag verkar få en del korsallergier på köpet. Men jag får kanske utesluta båda helt och hållet? Det var vad dom sa på sjukan också, du får köra uteslutningsmetoden men var försiktig. Ooookeeeeeej!? 🙂 Nu när jag skriver om det börjar det klia igen, men frågan är om det inte är inbillning? Haha….

20140803-095103-35463799.jpg

Byter ämne så kanske det slutar! 😀 Måste bara visa vad mina fina föräldrar fixat hemma. Mamma hade sett en sån här liknande uppe i Norrland och ville ha en likadan. Då gjorde pappa en till henne. Hur händigt? Kanske har jag ärvt lite av kreativiteten av dom båda vad det verkar! På vintern ska mamma hänga lyktor i istället för blommor. Sedan ska hon fylla botten, så att säga, med stenar. Jag ser ju framför mig en vit med stora vita lyktor på med såna batteridrivna blockljus i. Åååååååh så fint att ha i trädgården! Kanske kan pappa börja tillverka såna här? Tyckte det var en jättefin detalj!

Nähä, nu koka kaffe och äta frukost. Idag ska jag blogga massor! Hörs snart igen! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallansvardag
9 years ago

Hej Nina! Jag är oxå allergisk mot klöver och timotej och jag har aldrig tålt vare sig hasselnötter eller mandel, det kliar både i och utanför halsen om jag äter det. Jordnötter har jag dock aldrig haft problem med. Det här med korsallrgi är mycket vanligare än man tror. Men när det är just korsallrgi behöver man inte vara lika rädd som om man är riktigt nötallergisk det är mest bara obehagligt. Hoppas du snart är bättre. Kära Malin

Nästa inlägg

Vardagsrummet börjar ta form…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x