EFIT – Tattoos

20140804-120731-43651111.jpg
Tattoo….

…..tanken att tatuera sig lite mer har väckts. Ett tag var jag inne på att inte göra fler alls utan vara nöjd som det set ut. Dock så är det som att det fattas något på min vänsterarm som var tänkt som en sleeve ifrån början.

Nu har jag bestämt att det blir en pinuppa till och såna här svarta rosor på armen. Jag ska också få dit en till på högerarmen, det är Milos namn som saknas. Den ska jag börja med då den fattas mig mest. Sen är jag såååå sugen att göra något litet på fingret, får se får se….

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Jag är också så sugen på en till gaddning (har endast en, på armen) och jag hade tänkt mig mina barns namn. Men hur får man till en bra design? Jag tycker det är jättesvårt! Ska det vara stort, litet, snirkligt, textat…. Kom gärna med tips på hur du tänker!

Cicci
Cicci
9 years ago

Låter toppen! En fråga, var tatuerar du dig, har du nån favorit eller bokar du där det är ledigt? Ska göra fler jag å men vill vsra säker att det är en riktigt bra tatuerare.

niiinis
niiinis
Reply to  Cicci
9 years ago

Det är så olika! HAr ingen speciell men skulle vilja hitta en sådan faktiskt.

Nästa inlägg

EFIT – KENT & JAG

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x