Så behåller du solbrännan längre!

Så hur gör du nu för att behålla solbrännan längre? 

Jag tänkte att jag skulle ge dig lite tips på va du kan tänka på för att det ska hålla längre. Det man framförallt behöver ge huden nu är fukt då den säkerligen blivit riktigt torr efter sol och bad. Att sola torkar ju ut huden på djupet vilket gör att du nu behöver fylla på huden med fukt ända in på djupet. SÅ hur gör man det då? Ja hhur ogärna man än vill scrubba på kroppen för rädslan att bli av med brännan så är det just det man ska göra. Man måste alltså få bort döda hudceller för att nå huden med fukt ända in på djupet. Tro mig, detta kommer vara mest effektivt för att behålla brännan så länge som möjligt.

 

burts bees

1) SCRUBB

En fantastiskt härlig sbrubb som efterlämnar en hud len och återfuktad som en babystjärt, denna är 100% naturlig. Scrubben är gjord av tranbär, granatäpple och socker. Får man inte äta det kan man ju gnida in det på kroppen! 🙂 Du hittar den HÄR!

 

 

 

yves rocher hudlotion2) FUKT

En helt underbar (OCH BILLIG) kroppslotion som doftar superlovely. Denna är för normal till torr hud och återfuktar huden perfekt nu när man ska behålla sin bränna allra mest och bäst. Denna är Yves Rochers BÄSTSÄLJARE och jag förstår verkligen det. Går bra in i huden och mjukgör. Nu har dessutom Yves Rocher 30% rabatt på valfri vara om Du anger koden ONE30 i kassan. Blir intemånga kronor kvar för denna lotion. Du hittar den HÄR!

3) BRUN UTAN SOL

brun utan sol

Fyll på med Brun Utan Sol! Ni var många som tipsade mig om att denna fanns på Rusta. Jag rusade givetvis dit i 300 och tänkte bunkra men tyvärr så är det inte den här dom har. Utan andra sorter. Det är exakt den här jag vill ha nämligen. Jag skrev ju ett inlägg om detta tidigare. Vill du ha denna så finns den att hitta HÄR!

eleven brozing

4) BRONZING

Här du! Här ska du få ett skapligt tips som inte går av för hackor. Detta är nämligen en ”måste ha”! Denna kommer att göra dig solkysst hela vintern om du vill! En kräm som är en brozer och ger dig lyster för hela kroppen. Man kan också blanda ut den med lite hudlotion så kan du använda den på daglig basis. Du hittar den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Chili och limelax

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x