Sjusovare och får se om jag kommer upp ur sängen?

Sjusovare Nina!

Ja här har man snarkat tills nu. Dock sover vi med vidöppna fönster och vaknade av ett larm som drog igång kl 06.15. Det höll på i en timma, lyckades dock somna till slut när fönstren stängdes igen och jag fick ha en kudde på örat. 🙂

20140806-083904-31144741.jpg

Alltså, vi måste prata om min träningsvärk. Jag kan inte klä på eller av mig själv. Att ta av sig en sport-top var lögn i helsicke alltså. Tony fick hjälpa mig. Inatt ville jag ta av mig mitt linne jag sov i. Ooookeeeeeej. Det var inte långt ifrån gråt alltså. Jag fick liksom ta den i sekvenser, du vet när man liksom får ta mod till sig för att våga fortsätta rycka av den. Jag tror att jag faktiskt inte stretchade tillräckligt heller så jag får skylla mig själv lite. Varje muskel på min kropp gör ont. Armar och rygg är absolut värst! Well well, det är på något sadistiskt sätt väldigt skönt ändå. 🙂

Hepp, upp och göra frukost! Jag har ätit dåligt under några dagar nu. Alltså, glömt bort att äta av denna värmen. Man är inte jättehungrig direkt. Frukost är något jag är bra på i alla fall, tur det. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Myshörna och ett furumonster!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x