”Fulperiod” och snart visning på Formex!

IMG_3501.JPG
Sista Allsång på Skansen

Har suttit och tittat på sista avsnittet av Allsång på Skansen medan jag drack en kopp grönt the. Känns såklart vemodigt då det betyder att sommaren lider mot sitt slut. Vi är snart i mitten av Augusti. Herreminjee….. 🙂

Hörrni, jag skulle prata om nåt helt annat. Måste bara fråga om ni är som mig? Har ni fulperioder? Alltså perioder då man bara känner sig ful? Kan tyckas ytligt och kanske inte något man som (snart) 42 åring borde ha, men jag har haft dom i hela mitt liv och så bara fortsätter det. Det är lite trist för det finns liksom inget som ”hjälper” då. Spelar ingen roll om man fixar sig och sminkar sig, det är något i en som känns fult. Som att det inte spelar någon roll vad man gör. Det är mer en känsla, handlar galet nog inte bara om utseendet utan också om känslan i kroppen. Vad är detta? Jag har en sån period nu…. Oftast infaller någon slags känsla av att inte orka eller vilja fixa sig heller så det blir väl en sån ”fulkombo” av hela historien. Haha…det där lät det. Jag tycker mitt hår är kasst just nu, likaså min hud men så kan det vara annars också utan att man har den där ”fulkänslan” ju. Äsch, bara lite konstiga funderingar en tisdagkväll.

Jag har dom i alla fall och jag tror att det handlar om en sinnesstämning som landar hos en ibland. Jag menar, utseendet har ju inte ändrats radikalt från den enda dagen till den andra liksom. Utan ”fulkänslan” är nog rotad i något annat egentligen. Äsch, fasen….nu blev väl detta rena grekiskan här men det kanske finns någon som förstår vad jag menar.

IMG_3502-0.JPG

Aja, på fredag är det i alla fall dags för mig att gå visning för Love Forever på Formex. (Fulkänsla eller inte 🙂 ) Johanna Toftby och Terece Almering har nämligen startat ett nytt märke tillsammans där de ska sälja hår (både tofsar med clips och även luggar), ska bli såå kul att gå den här visningen då vi ska bli stylade med detta hår. Spännande spännande. Hoppas kunna visa upp massa bilder sen. På fredag smäller det alltså. 🙂

Jag som skulle dieta en massa. Har gjort det i nån dag nu men PMS:en vill inte riktigt samarbeta. Hur duktig jag än är samlar jag vätska så det sjunger om det. Well well, tur att Love Forever:s kläder och visning inte handlar om att vara trådsmal. Tvärtom, finns kläder för alla storlekar och former. Älskar sånt!

Nähä, nu behöver en 5 åring lite hjälp med nattningen så att vi kommer upp imorgon igen. Ha en mysig tisdagkväll! ❤️

Ps: Såhär löste jag avlastninggrejen. En plåtlåda på byrån i hallen. Perfekt för plånböcker, mobiler m.m.

IMG_3522.JPG

IMG_3521.JPG

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jess
Jess
9 years ago

Har garanterat samband med PMSen. Jag orkar på sin höjd ta en snabbdusch när skiter slår till, annars älskar jag att bada, skrubba, fila o fixa. Men inte när PMSen slår till: då känner jag mig så ful o värdelös så det kvittar hur man gör. Suck

AA
AA
9 years ago

Har återkommande sådana perioder. Tycker alla andra alltid ser snygga ut även om de är osminkade och håret i en rufsig tofs.

Tingeling
Tingeling
9 years ago

Jo då visst har jag det, alltid i samband med PMS:en!

Desiree
Desiree
9 years ago

Jag har absolut fulperioder… som du säger håret ser ut som fågelbo hur man än gör, inte ens en hårknut blir bra. Och inte snacka om att lägga make up dessa dagar,blir bara kladd och inget blir bra… och som grädde på moset passar inte heller några kläder dessa dagar, ev funkar bigsize tischa och mysbyxor! Så nä du är inte ensam… har det att göra med PMS ? Kanske ska börja bokföra fuldagarna så kanske man får nån koll och kan planera (bort) de dagarna!?

Kram på dig…
Love your blogg, den ger tips, inspiration, glädje, sorg och stort igenkännande!

Josefine
Josefine
9 years ago

Känner igen mig i så mycket du skriver: jag har fuldagar, oro och hypokondri jag också. Dessutom har min son (försiktig och känslig även han) idag varit själv på fritids för första gången. Ångesten river i mig över hur allt ska gå. Biter ihop och försöker tänka positivt… Kram och tack för all inspiration och tänkvärda inlägg! Imorgon hoppas vi på en snyggdag med glada söner och mammor! 🙂

Josefine B
Josefine B
9 years ago

Ååå, vet precis den känslan…går inte riktigt att egentligen beskriva eller sätta ord på men du lyckades!
Min man fattar inte vad jag menar trots att jag känner mig som ett ösregn ( eller så vågar han inte säga det bara och vem hade vågat de…haha)
Nä, tur att de flesta dagar inte är fuldagar:)
Kram på dig!

Pernilla S
Pernilla S
9 years ago

Åhhh, vet precis hur du känner! Spelar ingen roll hur man gör med smink eller hur många ggr man byter olika outfits, allt känns skit. Det konstiga är att man ser säkert ut som vanligt för alla andra runt omkring men själv känns det allt annat än bra. Det verkar som vi alla har dessa perioder tyvärr. Skönt att höra att man inte är ensam:)
Tack före en härlig blogg med mycket inspiration !

Irene Löthegård
Irene Löthegård
9 years ago

Tjejer – det går aldrig över. Även vi som är 60+ har ”fuldagar” då ingenting tycks hjälpa. Så det hänger nog inte ihop med PMS

Berit
Berit
9 years ago

Men såklart är man ful ibland…men då är man desto vackrare sen 😉
Nåja huvudsaken att känslan inte rotar sig och man stannar i ”svarta hålet” för då måste man söka hjälp.

Nästa inlägg

Allt gick bra!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x