ISADORA Coffee & Poetry

Gokväll!

Skulle ju visa det nya nagellacket som jag bara älskar. Det är helt nytt och är från ISADORAS nya höstkollektion. Isadora brukar vara grymma på just sina höstkollektioner. Denna nya kollektion heter Coffee & Poetry.

IMG_3588.JPG

Wonder Nail – 788 Belle Beige, 789 Purple Prune, 791 Autumn Leaves.

IMG_3582.JPG

IMG_3583.JPG

Jag älskar den här som heter Belle Beige. Den är sådär gammeldags puderrosa och kommer vara helt rätt i höst.

IMG_3584.JPG
Eye Shadow Quartet – 95 Pink Pashmina

Sjukt snyggt att matcha till den här paletten. Jag har paletten och har testat skuggorna. Tycker att den lila har en riktigt schysst ton och är säker på att jag kommer använda denna flitigt i höst. Det finns mer i denna höstkollektion som jag tänkte berätta mer om imorn! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mysig dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x