Mysig dag!

Hej igen!

Dagen har i vanlig ordning gått i ett. Inskolningen idag gick skitbra. Lämnade en stund och Milo blev glad över att få vara kvar alldeles själv. Jag är fan så hönsig nuförtiden alltså. Jag är stencool med sjukdomar, uppfostran och vara konsekvent, men hönseriet är värre än någonsin! Såhär hönsig som jag är med honom har jag INTE varit tidigare. Kan det vara sladderiet och att man är äldre men en liten. Nu är man ju så rädd för allt som KAN hända! Äsch, skit! Fjantmorsa är jag men jag har svårt att behärska mig…..

Efter inskolningen åkte vi hem och lagade lunch. Efter det var vi lite rastlösa och for iväg till Nibble Gård som det heter och ligger strax utanför vår lilla stad. Skitmysigt. Lekplats att leka på, djur att titta på och gott fika.

IMG_3543.JPG

IMG_3544.JPG

IMG_3581-0.JPG

IMG_3570.JPG

IMG_3571-0.JPG

Först kollade vi igenom djuren. Kaniner, höns och kaniner fanns på plats. Man kan också köpa ägg som hönsen värper i gårdshuset.

IMG_3572.JPG

Sedan fikade vi. Jättegott fika var det och kaffet var gudomligt gott. 🙂 Jag unnade mig en bulle faktiskt. Varit duktig i flera dagar nu. Sen kommer det nog vara mitt livsmotto. Åker jag till ett fik med gott fika så kommer jag aldrig att avstå helt. Så är det bara. En bulle och lite extra hårt i gymmet typ….eller så bara skiter man i det fullständigt. Äter en bulle och håller käften på sig liksom. Det var i alla fall satans gott till det där kaffet alltså.

IMG_3545.JPG

Här är själva fiket med det lilla gårdshuset som förr varit dränghuset. Här finns lite inredning och gårdens egen must, sylt och marmelad. Charmigt som tusan.

IMG_3574.JPG

IMG_3573.JPG

IMG_3580.JPG

Sen lajjade vi loss. Besökte också gårdens lilla loppis som är självserverad. Hittar man något så betalar man i den lilla kassalådan och redovisar vad det är man köpt i ett litet block på bordet. Hittade ett par fynd jag tänkte visa sen.

IMG_3576.JPG

IMG_3575.JPG

På vägen hem blev det en tur till hamnen för att mats fåglarna.

IMG_3579.JPG

IMG_3577.JPG

IMG_3578.JPG

Milo var så modig. Men modigast var nog anden som vågade stå på bryggan bara centimetrar ifrån oss. Milo matade den med handen. Han fick sig ett skrovmål. 🙂

Hepp, nu ska vi åka och posta lite posters jag gjort idag, sen ut och grilla hos svåger och svägerska. Full fart! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

Vilken mysig dag ni verkar ha haft, och så skönt att inskolningen går så bra.
Vi sitter och tittar ut på Stockholms skärgård från en Ålandsbåt just nu och funderar på vilket av alla fina hus vi ska köpa, måste bara byta jobb först eller vinna storvinsten

Nästa inlägg

Myshörnan i hallen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x