Mysig dag!

Hej igen!

Dagen har i vanlig ordning gĂ„tt i ett. Inskolningen idag gick skitbra. LĂ€mnade en stund och Milo blev glad över att fĂ„ vara kvar alldeles sjĂ€lv. Jag Ă€r fan sĂ„ hönsig nuförtiden alltsĂ„. Jag Ă€r stencool med sjukdomar, uppfostran och vara konsekvent, men hönseriet Ă€r vĂ€rre Ă€n nĂ„gonsin! SĂ„hĂ€r hönsig som jag Ă€r med honom har jag INTE varit tidigare. Kan det vara sladderiet och att man Ă€r Ă€ldre men en liten. Nu Ă€r man ju sĂ„ rĂ€dd för allt som KAN hĂ€nda! Äsch, skit! Fjantmorsa Ă€r jag men jag har svĂ„rt att behĂ€rska mig…..

Efter inskolningen Äkte vi hem och lagade lunch. Efter det var vi lite rastlösa och for ivÀg till Nibble GÄrd som det heter och ligger strax utanför vÄr lilla stad. Skitmysigt. Lekplats att leka pÄ, djur att titta pÄ och gott fika.

IMG_3543.JPG

IMG_3544.JPG

IMG_3581-0.JPG

IMG_3570.JPG

IMG_3571-0.JPG

Först kollade vi igenom djuren. Kaniner, höns och kaniner fanns pÄ plats. Man kan ocksÄ köpa Àgg som hönsen vÀrper i gÄrdshuset.

IMG_3572.JPG

Sedan fikade vi. JĂ€ttegott fika var det och kaffet var gudomligt gott. 🙂 Jag unnade mig en bulle faktiskt. Varit duktig i flera dagar nu. Sen kommer det nog vara mitt livsmotto. Åker jag till ett fik med gott fika sĂ„ kommer jag aldrig att avstĂ„ helt. SĂ„ Ă€r det bara. En bulle och lite extra hĂ„rt i gymmet typ….eller sĂ„ bara skiter man i det fullstĂ€ndigt. Äter en bulle och hĂ„ller kĂ€ften pĂ„ sig liksom. Det var i alla fall satans gott till det dĂ€r kaffet alltsĂ„.

IMG_3545.JPG

HÀr Àr sjÀlva fiket med det lilla gÄrdshuset som förr varit drÀnghuset. HÀr finns lite inredning och gÄrdens egen must, sylt och marmelad. Charmigt som tusan.

IMG_3574.JPG

IMG_3573.JPG

IMG_3580.JPG

Sen lajjade vi loss. Besökte ocksÄ gÄrdens lilla loppis som Àr sjÀlvserverad. Hittar man nÄgot sÄ betalar man i den lilla kassalÄdan och redovisar vad det Àr man köpt i ett litet block pÄ bordet. Hittade ett par fynd jag tÀnkte visa sen.

IMG_3576.JPG

IMG_3575.JPG

PÄ vÀgen hem blev det en tur till hamnen för att mats fÄglarna.

IMG_3579.JPG

IMG_3577.JPG

IMG_3578.JPG

Milo var sĂ„ modig. Men modigast var nog anden som vĂ„gade stĂ„ pĂ„ bryggan bara centimetrar ifrĂ„n oss. Milo matade den med handen. Han fick sig ett skrovmĂ„l. 🙂

Hepp, nu ska vi Ă„ka och posta lite posters jag gjort idag, sen ut och grilla hos svĂ„ger och svĂ€gerska. Full fart! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

Vilken mysig dag ni verkar ha haft, och sÄ skönt att inskolningen gÄr sÄ bra.
Vi sitter och tittar ut pĂ„ Stockholms skĂ€rgĂ„rd frĂ„n en ÅlandsbĂ„t just nu och funderar pĂ„ vilket av alla fina hus vi ska köpa, mĂ„ste bara byta jobb först eller vinna storvinsten

NÀsta inlÀgg

Myshörnan i hallen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x