Myshörnan i hallen!

Godmorgon min bloggvän!

Ja ni var många med mig som kände igen er i dessa fuldagar. Josefine skrev det så bra: ”Man känner sig som ett ösregn”. Hur rätt? Haha….. Skönt att jag har medsystrar i denna konstiga känsla som ibland infinner sig. Låter logiskt med PMS, jag har F-E-T PMS! 😉

Jaha, dag 2 för inskolning är här. Det är idag och imorgon kvar. Jag har vaknat tiiiiidigt. Redan strax efter 5 faktiskt. Men tog en powernap igår eftermiddag, det är påfrestande även för mammor det här med inskolning. Antar att jag fyllde sovkvoten ändå liksom. Har fått pyssla och skrota runt här hemma på morgonen och det har varit så mysigt. Jag får alltid som mest gjort då.

Jag har gjort en liten myshörna i hallen. Den fungerar också som en plats att sitta på när man tar på sig skorna. Man kan också lägga grejer på bordet så det fungerar lite som ett avlastningbord. Men eftersom jag får allergiska utslag av massa såna grejer som ligger på just avlastningbord (jag vet – galet knäppt) så har jag löst det på annat sätt. 🙂

IMG_3515.JPG

IMG_3514.JPG

Köpte två såna däringa industrilampor på Biltema. Du hittar dom HÄR. Hängde upp den under trappen ovanför det lilla brickbordet.

IMG_3516.JPG

IMG_3517.JPG

Tavlan med Relax Keep Calm har jag i min webshop. Sen har jag tillverkat hjärtat med Ernst-citatet på för eget bruk bara.

IMG_3518.JPG

Här sitter jag och dricker kaffe nu. Min lilla hörna i köket. Jag har haft så svårt att hitta en plats till mitt lilla bord här hemma. Jag älskar ju mitt runda pelarbord och vägrar skiljas ifrån det. Så var det Tony som kom på att det kanske kan stå i köket. Det blev jättebra. Bra Tony! ❤️

Nu ska vi börja förbereda oss för förskoleklass här. Vi hörs snart igen. Du ska få tips på ett fint nagellack, sen ska jag faktiskt visa min lilla önskelista. (Fyller år snart – wieeeeeeeee…. Nina 5 år).

Ps: Såhär löste jag problemet med avlastningsbordet. En plåtlåda på byrån i hallen som man kan lägga plånbok, mobiler m.m i.

IMG_3521-0.JPG

IMG_3522-0.JPG

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Hej,skulle bara höra när min tavla är klar, best.den 25/6. skrev på mailen men inte fått nått svar, Kram Anna

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Anna: Mejla igen! info@nindigosrum.se

Lena
Lena
9 years ago

Mysigt!! Bra tänk med plåtlådan! Jag gillar inte heller när det ligger småsaker o dräller. Satte fram en bricka och tänkte att övrig familj förstår att där lägger vi småplock!! Nädå nu ligger allt utanför brickan 😉 Fatta då!! Måste man säga allt ;))
Ha en fin dag
kram

Sara Heliosson
9 years ago

Vad härligt att ni börjar få lägenheten lite mer klar nu, så skönt för er!
Jag avskyr också småplock (nästan så jag känner mig lite kooocko).. Jag älskar avställningsytor, bord, sidobord, hyllor… Så jag gör ju det svårt för mina barn och min man att inte lägga massa saker överallt. Men sen går (springer) jag likt en psykopat och plockar väck allting smått överallt. Och lägger det på sin ”riktiga” plats istället 😉
Kram

Nina
Nina
9 years ago

Vilket fint hem du har . Stjärnorna i fönstret undrar jag över , vet att du skrivit att du skulle börja sälja ?

Mvh Nina

Berit
Berit
9 years ago

Åh vad du gör mysigt överallt…känner mest att jag bor i ett hem fullt med skrot och oreda!! Önskar att min man va lika ”lydig” som Tony 😉
Får minsann fixa det mesta själv och man varken orkar eller hinner! Så klart är det ju en kick då man flyttat (vi har bott i samma hus i 15 år) men ändå! Du kanske skulle göra en tur upp i landen och inspirera oss norrlänningar lite!!!

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
9 years ago

Haha, lydig!? Vi har målat lika mycket, sen tapetserar ju jag allt. Jag står också för inredningen och allt lull-lull. 🙂 Så det är nog jag som är lydig. 🙂

Kanske skulle man ta en tur upp framöver? En sån inspirationsresa….det vore nåt det. 🙂

Kram

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Hej, vad fint ni har fått det. Jag har inte alls den känslan för inredning, tyvärr. Du kanske ska komma hem till mig o ge tips på inredning 🙂
Ja, visst är det kul att fylla år. I år känns det extra när jag fyller 50 och det dagen efter dig. En liten fundering, hur mycket skulle det kosta för att du kommer och gör en festmakeup på mig och mina två döttrar.

Kram

Camilla Lindman
Camilla Lindman
9 years ago

Åh, hjärtat med citat av Ernst var ju sååå fint.
Inget du kan tänka dig att göra fler av och sälja?
Så himla fint ni får i ert hem =)
Kram!

Nästa inlägg

”Fulperiod” och snart visning på Formex!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x