Realitybilder – direkt från sängen!

GODMORGON!

IMG_3601.JPG

IMG_3603.JPG

IMG_3605.JPG

IMG_3599.JPG
Bilder på min sexiga morgonlook!

Ja men se godmorgon min vän! Här bjuckar jag på färska morgonbilder. Morgonfrillan var inte att leka med denna morgon. Det är liksom ”Teskedsgumman goes RAVEPARTY” över hela grejen! Allt blir också lite snyggare med ett svullet öga och en liten härlig förkylning som knackar på. Detta min damer och herrar, ja det är verkligheten! Det är denna sexbomb som min make vaknar upp med varje morgon – LYLLOS HONOM!

Haha…. Lite härlig självironi och att driva med sig själv såhär på morgonkvisten. Hoppas jag roade någon själ ute i landet som är på väg till sitt jobb, skolan eller kanske rentav semesterresan. Det är faktiskt jäkligt befriande att bjuda på sig själ och att vara ironisk på bekostnad av sig själv.

Allt är VERKLIGEN inte så tillrättalagt och perfekt i våra liv. Vi ser ut som skit ibland och känner oss ännu värre. Mina krämpor är läskigt påtagliga, hypokondrin river och jag har sovit som en kratta. Vaknar dessutom upp förkyld och har messat med PT Jenny här på morgonen och hon avrådde å det bestämdaste träning idag då jag behöver vara kry för visningen imorn. Jenny är så jäkla bra!!! Hon skulle aldrig göra något som inte var bra för mig…känner mig så sjukt trygg med henne. Första gången någonsin i mitt liv faktiskt, som jag överlåter all träning av mig själv åt någon annan. Det är stort!

Apropå visning, jag tänker mig att Terece på Love Forever ångrar sitt val av ”modell” fethårt om hon skulle hinna slinka in på bloggen idag. Filåt Terece, ska göra nåt åt detta till catwalken imorgon! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna78
Anna78
9 years ago

Morrn morrn, tänkte på dig i morse när jag tog min morgonrunda……att jag är lika duktig som du nu och ger mig ut på morgonen, efter första veckan så vart
resultatet -2,8 kg 🙂

lena
lena
9 years ago

Hahaha bra start på dagen!!! Tro inte jag är avundsjuk på din snygga tapet i sovrummet 😉

Ha en häääääärlig dag!!
kram

Camilla
Camilla
9 years ago

Du e bara för skön 🙂

Annika
Annika
9 years ago

Hej, Härliga fina du 🙂
Hade en dålig dag tills jag läste din blogg
Ska även lyssna på nåt avsnitt av podden
Det gör mig glad 🙂 🙂 Kramen Annika

Jeanette
Jeanette
9 years ago

Underbara människa:)
Jag har haft en lite jobbig dag, så läste jag din blogg och fick mig ett gott skratt!
Du är underbar, sluta aldrig att bjuda på dig själv:)) kram

Nästa inlägg

ISADORA Coffee & Poetry

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x