Love Forever visningen!

Godmorgon!

Här ligger jag sminkad och klar! Du vet att igår, när jag kom hem, så bar jag såååå sluuuuut. Du vet gråtfärdig med en PMS som gnager. La mig och skulle vila lite men somnade som jag fått en slägga i skallen.

IMG_3883.JPG

Det händer väldigt sällan att jag somnar med smink. Du vet att det typ är det värsta för huden att göra. Jag kommer garanterat få en finne eller två nu. Men men, vi är bara människor. Ibland orkar man inte bara. Så att här ligger jag med ”lösfrallor” och försöker se lite ”Dallas” ut. 🙂 😉

Ja hörrni! Hur gick det igår då? Allt gick bra. Nervöst såklart, första gången jag skulle ut slog nog hjärtat i 200. Men samtidigt var det såååå kuuuul! ❤️ Så tacksam att jag fått vara en del av detta. Kläderna är ju så fiiiina, ni har ju sett att jag haft en hel del kläder från just Love Forever tidigare.

Trist nog så kände jag mig väldigt rund och svullen på visningen och det gör mig ledsen. (PMS gjorde definitivt i te saken bättre). Att man aldrig riktigt accepterar hur man ser ut? Men jag har svårt att trivas i min kropp som det är nu. Jag har haft svårt att hålla en motivation uppe under sommaren för att tänka ”rätt” och unnat mig alldeles för mycket. Detta medför plus på vågen och att jag inte trivs med mig själv. Dock så har jag återgått till mitt leverne som jag mår bra av och som jag sakta minskar i vikt med nu under sista veckan och ska fortsätta nu. Känner mig jättemotiverad nu när jag börjat träna också. För mig handlar det om att trivas i min kropp. Jag behöver absolut inte vara trådsmal, inte så alls. Men kläderna sitter tajt och obehagligt som det är nu t ex. Jag känner mig tyngre när jag rör mig och framförallt….jag trivs inte. Att leva efter viktväktartänket får mig att må allra bäst, därför tänker jag fortsätta leva så nu. Jag får äta allt men i kontrollerade former. Punkt! Jag mår bra av kontroll men inte av att inte få äta allt. Så var det med det. Men detta var som sagt en parentes. Nu ska vi prata visning…… Min riktiga kamera var urladdad märkte jag när jag kom fram till Formex trist nog så det blir lite mobilbilder. Jag kommer få finare bilder att visa sen när fotografen är klar med dom. Men så länge får du kika på dessa.️

IMG_3663-0.JPG

Började med att äta lunch och ta en kaffe utanför Formex ihop med Mirka så fort vi var ordninggjorda och klara. Vi var så kaffesugna så vi höll på att gå åt.

IMG_3868.JPG

IMG_3873.JPG

IMG_3880.JPG

Så härliga kläder! Kimonon jag har på mig på bilden högst upp bara MÅSTE jag ha. Jag älskar den för att inte tala om ballongbyxorna!!! Såååå skööööna!

IMG_3872.JPG

IMG_3869.JPG

IMG_3874.JPG

Kolla klänningen som Christina har på sig längst ner??!! Sååååå snygg! Den vill jag ha nästa sommar! Den här tunikan som jag har MÅSTE jag ha också. Underbart skön och så bara älskar jag färgerna.

IMG_3879.JPG

IMG_3880-0.JPG

IMG_3878.JPG

IMG_3871.JPG

IMG_3881.JPG

IMG_3882.JPG

Snygga kläder, snygga tjejer! ❤️ Glad att få ha varit en del av denna visning på Formex.

IMG_3876.JPG

IMG_3875.JPG

Här stod vi sen uppställda för fotografering. Det var massor med folk och tittade på visningen. Riktigt kul att det alltid är så populärt.

IMG_3852.JPG

Åza Brennander var med. En jättetrevlig tjej som varit med i bl a Småstadsdrottningar. Härligt att stå bredvid en tjej som är lika lång som mig ;).

IMG_3854.JPG

Snygga Lulu Carter! Vi fick en liten stund att sitta och tjattra efteråt. Jäkligt rolig och jäkligt trevlig är hon. Mycket humor där! 🙂

IMG_3856.JPG

Johanna Toftby gjorde alla fina i håret. Så grymt duktig är hon! Det är hon och Terece Almering som tagit in det här håret som nästan alla bar på catwalken. Endless Hair & Beauty heter märket och kommer att börja säljas inom kort. Det är tofsar och luggar att ha på i sitt hår, allt är äkta hår också. Luggarna är sååå coola!

IMG_3855.JPG

Mirka var sååå snygg i lugg och en bit extra trens i håret, såkallad ”halvperuk”. Hon såg ut som en liten tjej. Såå fin! ❤

IMG_3860.JPG

Christina Melin fick jag också chansen att prata mer med. Så kul det är att lära känna nya människor. Jag älskar det verkligen! Hon var också jättetrevlig och lätt att prata med. Hon hade ju t.o.m folk i min lilla stad hon kände. Världen är bra liten alltså!

IMG_3859.JPG

Den här underbara människan då!! ❤️ Ämen hur gullig och rar var hon inte då? Anna Toledano Book. Hon har ju funnits i mitt liv sen man var tonåring. ABC t ex som satt sig djupt. Hon är helt underbar den här kvinnan. Vi pratade länge efter visningen och hon berätta att hon gör shower med sin kör som hon var med i körslaget med. Fantastiskt ju, att det fortfarande håller på! 🙂 Så härlig tjej verkligen!

IMG_3884.JPG

Tanja Fylking, snygg – cool – vältränad. Så vill jag sammanfatta den här tjejen. Hennes ben är ”to die for”. 🙂

TACK för en helt fantastisk dag alla berörda! Det vill jag göra om igen! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
9 years ago

Vad fina ni var på visningen! Men jag har en fråga; varför är det farligt att sova med smink? Det borde vara lika farligt på dagen isåfall, eller. Inser att rengöring och att låta huden andas är viktigt, men att sova med smink nån enstaka gång borde inte vara nån risk.

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
9 years ago

Tack! ❤️

Risk och farligt är det väl inte så. Det är bara det att på natten reparerar sig celler i vår kropp. Allt som vi är; skelett – muskler – nerver – celler och vitala organ måste reparera sig. Huden är vårt största organ. Har du då kemiska preparat i ansiktet som trängt ner djupt i porerna så blir ju detta ett så att säga ”störande moment”. Dessutom behöver huden andas och vara fri ifrån smink.

Någon natt hit eller dit gör ju absolut inget, men min hud klarar inte ens det faktiskt.

Kram

Åza Brennander
Åza Brennander
9 years ago

Fina Nina! Så härligt det var att träffa dig och jag instämmer i att det här med att hänga med någon som är lika kort i rocken är något speciellt, det händer inte så ofta liksom ;-). Dock fuskade jag ju lite med klackar. Nästa gång får vi ses i strumplästen! Hoppas det blir snart! KRAM Åza

trackback
9 years ago

[…] Forever om jag ville gå visningen på Formex som jag även fick göra i somras. Finns att läsa om HÄR! Har haft en tung höst rent kroppsligt och känt mig rätt omotiverad och tillåtit mig också att […]

Nästa inlägg

Love FOREVER

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x