Spontanlördag och efterlyser bra fik!?

Men se godmorgon!!!

Åh herreminjee vad jag bloggat dåligt sen igår. Jag säger som så att livet kom emellan. Vi körde på spontanitet igår vilket gjorde att vi hade fullt upp igår.

Började i varje fall dagen med att tapetsera färdigt Elliots rum. Det är inte de lättaste väggar att tapetsera med alla snedväggar och vrår här i vårt hem men det blev riktigt bra!

IMG_3917.JPG

USA tema då Elliot gillar det. Tur det för det gör faktiskt jag också. Det är bra när det träffar rätt. Annat var det för några år sen när han ville ha en fotovägg med häst som stod i en box. Han fick den dessutom….. 🙂

IMG_3915-0.JPG

Såhär såg det ut innan. Det var USA där också men på ett annat sätt. Här stod Tony och pillade bort stjärnorna i den amerikanska flaggan.

IMG_3920.JPG

Hur kul är det med såna här hörn tror ni då? Typ inte alls! Det är mycket svett och svordomar kan man säga. Det är bra att Milo inte är i närheten när jag tapetserar kan man säga.

IMG_3914.JPGIMG_3934.JPG

IMG_3935.JPG

Efter tapetseringen tog vi oss ner för att titta på alla tusentals motorcyklar som passerade. Det var nämligen Mälaren Runt igår. Den har jag också åkt runt en gång med min pappa. Vi hade med oss pastasallad och dricka där på vår lilla filt. Tony tog med vår plaststol hemifrån som jag fick sitta i. 🙂

IMG_3927.JPGIMG_3936.JPG

Efteråt gav vi oss av hem till John och Eva på pizzakväll. Spontant och så jäkla perfekt och härligt för en lördag. Tony börjar ju jobba på måndag så detta var en kanonavslutning på semestern. Idag är det söndag och en hel del förberedelser för mitt kalas imorgon står på agendan. Samtidigt känner jag bara för att åka nånstans och sätta mig på nåt mysigt fik.

Har du nåt tips på ett bra ställe att fika på någonstans i Enköping, Västerås, Stockholm, Strängnäs eller Uppsala typ? Kon gärna med det tipset då tack! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
9 years ago

Ha ha ha…Vi fick för oss att göra en ”arga snickaren övning” på äldsta tjejens rum, vi skulle med andra ord tapetsera det tillsammans (annars fixar svärfar det som är målare) Det hela grundade sig i att jag ville lära mig tapetsera själv =) Men ho ho ho va vi var grinig på varandra, dålig tapet som sprack, slö tapetkniv, dåligt klister…Allt var med andra ord fel. Kanske försöker vi igen en annan gång eller så får svärfar fixa det =) ha ha ha….Roligt efteråt men inte då…

Jenni
Jenni
9 years ago

Grassagården i Strängnäs är urmysigt! ☕️

Stina Andersson
Stina Andersson
9 years ago

Hornudden utanför Strängnäs på väg mot Enköping. Ligger vid vattnet och serverar endast ekologiskt. Jättemysigt och gott!!

Synnöve
Synnöve
9 years ago

I Enköping gillar jag Café Samt (mittemot turistbyrån) dom har även musikaffär, är kravcerifierade och glutenfritt, dom har även öl o vinrättigheter och god mat. Sen gillar jag också Forsby Kvarn Kafe utanför FJärdhundra, där får man kolla öppentiderna. Uppsala så är det Fågelsången och sen ute vid Ulva kvarn. Kram och hoppas du hittar ett bra fik.

jenni
jenni
9 years ago

mitt kom inte med! Grassagården i Strängnäs är urmysigt. Fin innergård, gamla hus, lågt i tak….

Nästa inlägg

Krämig gryta med pressad potatis

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x