ANNONS

Lax i apelsinsås med pressad potatis

/

IMG_4004.JPG

Lax i apelsinsås, 1 portion – 15 PP.

Alltså den här laxen lät helt underbart god! Denna måste jag verkligen tillaga här hemma. Någonting säger mig att alla kommer falla pladask för denna rätt.

INGREDIENSER:

125 g Lax
1/2 dl Matlagningsgrädde 4%
1/2 dl Lättmjölk 0,5%
1/2 msk Vetemjöl
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk Ingefära
350 g Potatis
2 dl Gröna bönor
2 skivor Citron
1 msk Dill

GÖR SÅHÄR:
Lägg laxfilén i en ugnsform. Blanda samman grädde, mjölk, mjöl, apelsinjuice, färskriven ingefära, salt och peppar. Häll det över fisken och tillaga i ugn 200 grader 15-20 minuter. Servera med kokt pressad potatis, bönor, citron och dill.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00