Dom där bilderna som ligger och skräpar…..

Jag har min lur fylld av bilder som jag tänker att jag ska blogga om…..

…..sen bara glömmer man bort det. Dock så kommer man på det igen när man går igenom sina bilder. Tänkte att jag skulle köra ett inlägg med några av dessa bilder som jag sparat så jag kan kasta dom sen.

IMG_4082.JPG

Någon som känner igen sig? Det här med ungar. Haha….den där serien är precis tagen ur mitt liv. Fast allt pågår samtidigt. 🙂

IMG_8478.JPG

Här är en bild som jag fick på FB av en gammal vän. Hon hade sparat bilden på oss när vi var på läger tillsammans. Det här är alltså jag. 🙂 Haha… Vad diggar ni klädstilen?

IMG_8904.JPG

Alltså finns det någon i Sverige som känner den här killen? Han är nämligen en kopia på min Tony. Hahaha! Inte sant? Det är helt sjukt faktiskt.

.

Äsch, nu börjar Ernst! Måste kolla!

.

Japp, då var jag tillbaka! Hur mysig är inte den där Ernst alltså?

.

IMG_8609.PNG

Hahaha! Jag garvade så jag kissade på mig nästan när jag såg den här första gången. Min humor! 😀

IMG_8933.PNG

Jag glömde på min tidtagning också. När jag ligger på spikmattan brukar jag sätta igång tidtagningen. Mest för
Att det brukar börja bli skönt efter 3 min. Vill ha koll på hur lång tid det är kvar på smärtan innan endorfinerna kickar in. 🙂 Ooops, det blev några timmar den stod på. Inte konstigt att batteriet tog slut hela tiden.

IMG_9126.JPG

Vårt träd! ❤️❤️❤️ Det är det här trädet jag ska gå ut fota inom kort. Sen blir det en förstoring på bilden sen.

IMG_1432.JPG

Minns ni min ”hästballe”? Den såg fasen ut så. Vecka 2 i Hela Sverige Bakar. Jag misslyckas 3 ggr med den förbannade rulltårtan (drömtårtan). Grips av panik, blandar ihop ingredienserna och gör alla generalfel man kan tänka sig. Huuuu, vilken dag detta var! 🙁

Nähä, nu blev jag trött. Upp tidigt imorn för att åka till Sthlm och hela Sverige Bakar frukosten. Jag ska få träffa alla nya deltagare. Tyvärr kunde inte Hannah åka med nu då hon fick förhinder. Hoppas dock på att springa på lite vänner där. Tilde och Johan Sörberg ska vara där, ska bli härligt att krama på dom lite! ❤️❤️❤️

Go’natt & sovgott!

4
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mia
mia
9 years ago

Fiiiiina bilder 😉

Jag älskar 70-talsstilen haha & älskar att se foton från ”förr” !

Ha en bra fredag imorgon! X

niiinis
niiinis
Reply to  mia
9 years ago

❤️

Berit
Berit
9 years ago

Haha ja bild serierna är underbara…finns det fler månntro?
Men vilken härlig stil di hade..det kan man kalla korts och dessa höga strumpor är ju högsta mode 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
9 years ago

Finns massor! Det kommer fler. 🙂

B-M
B-M
9 years ago

Alltså, jag trodde det va Tony på bilden 🙂
Ha en härlig fredag! Kraaam

niiinis
niiinis
Reply to  B-M
9 years ago

HAHAHAH! 🙂 Härlig fredag till dig med. ❤️ Kram

Nästa inlägg

Träning, PLEASE jeans och pressfrukost!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x