Utlandsdrömmar!

IMG_4054.JPG
Gooodmorning!

Här sitter jag med en balja kaffe! Igår sov jag nästan runt klockan. Somnade vid 8 och vaknade vi halv sju med endast nåt litet uppvak. Inatt somnade jag halv 12 och vaknade 5. Snark! Men men, jag ska fasen inte klaga. Varannan natt med ”sovaruntklockan” sömn så finns det inget att klaga på. 🙂

.

Vet ni. Jag är så sjuuuuuuuukt sugen på att boka en utlandsresa. Inte blir det bättre av all reklam som visas om diverse resebolag. Men äsch, fan vi har inte råd. Det kostar plenty dineros att åka utomlands med en familj med två vuxna och 3 barn (varav en vuxen). När ska den där okända släktingen någonstans overthere kolavippen så man får ett fett arv? 😀 Nä, jag har förmodligen inga okända släktingar någonstans så det blir att surt spara ihop varenda spänn så vi kan komma iväg.

IMG_4056.JPG

Minns tillbaka då vi satt här. Ser ni paniken i mina ögon? Vi ska just åka iväg med planet och jag är rädd och panikslagen. MEN, jag gjorde det! Både dit och hem, utan att vare sig flippa eller dö. Vilken härlig resa vi hade alltså! ❤️ En av de absolut finaste och bästa resor jag gjort. Alla i hela tjocka familjen var med…. Ååååh! Jag drömmer mig vidare jag.

Snart ska jag dra och träna igen, Jenny ska misshandla mig lite. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

För andra året i rad nu så har vi ordnat vår resa själva, bokat flyg och hotell över nätet, kan säga att man ”sparar” ganska många tusenlappar att inte gå genom en resebyrå. Ett litet tips bara….
Hoppas du får en fin dag.

Kram

anja
anja
9 years ago

underbart drar i helgen till värmen:)BARA 16 dagar!kram

Nora
9 years ago

Roligt att hitta en intressant och rolig blogg, dessutom av en fellow hobbybagare 🙂

Res till USA! Jag tog tag i saken och bor nu här, under hösten är inte biljettpriserna så hutlösa 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Nora
9 years ago

Måste in och kika hos dig! ❤️

Nästa inlägg

Den där jävla ”egentiden”……

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x