No party……

Sen kväll!

Ikväll skulle vi egentligen varit på födelsedagsfest men det blev uppskjutet. Men utan att vara otacksam så känns det liksom skönt på nåt sätt. Du vet när man får en ledig kväll att inte göra något alls……när man är trött och sliten och bara får en helkväll att göra vad man vill.

Vi har varit hos Eva & John. Eva (svägerska) har fyllt år och vi ville fira henne i efterskott. Vi skulle vara där till två och blev sen kvar hela kvällen, vi beställde take away och mös. Älskar såna spontankvällar faktiskt! Att umgås med människor man tycker om…. Bästa som finns!

IMG_4379.JPG
På väg till kalas….

Ibland går dagarna i 300 blås. Hatten flyger av tammetusan. 🙂 Imorgon är det liksom söndag redan. Jag längtar iofs till frukosten då jag ska få äta mitt goda bröd. Mums! Sen åker vi ut till svärisarna och lämnar en av våra bilar. Tony får ny bil på måndag och tre bilar i en familj är väl lite väl ”over kill it”! Skulle behöva tvätta lite också, och städa…. Men jag tror jag ger fan i’t. Ska bara njuta av ledig dag så kan vi ta alla måsten nästa vecka istället. 🙂 Söndagarna ska det mysas satan på enligt mig!

Vad gör ni för mys på söndagarna?

7
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina S
Nina S
9 years ago

I dag söndag har vi ätit långfrukost framför tvn. Snart ska vi åka till Skansen och mysa runt i det härliga höstvädret. I kväll blir det nog en film med te och tända ljus… Oj vad allt låter pretto : ) såklart så kommer dagen också präglas av syskontjafs osv : )

Nästa inlägg

Nytt avsnitt av Nina & Niclas podcast ute!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x