Nytt avsnitt av Nina & Niclas podcast ute!

IMG_4319.JPG

Hephephephep!!

Ni måste gå in och lyssna på vår podcast! 1 timme och 7 minuter lång är de senaste avsnittet och handlar om allt mellan himmel och jord. Mycket om behovet av att ha åsikter, jag fyller också år i podden och får önska en låt, vart är världen om 10 år, rädslan av att vara en bluff, det där med att börja använda kalendern och mycket mer! Du kan lyssna när du tvättar. Eller kanske dammsuger. På promenadrundan är det perfekt eller på bilturen. Jag brukar lyssna i badet.

Du hittar alla avsnitten HÄR.

IMG_4374.PNG

Här är låten som jag önskade! En ny stjärna på himlen enligt mig, jag ÄLSKAR låten! Du hittar den HÄR!

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
AF41D1DC-0DA8-4A03-8EC0-3CEFFD69D1AA

Nästa inlägg

Bröd i långpanna – Sååå gott!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x