Jag är sadist och behöver en säck med näsdukar!

ÄR JAG SADIST?

Alltså, jag har ju berättat att jag är en sån Highly Sensitive Person, även förkortat HSP. Finns att läsa lite mer om detta HÄR. Kanske finns det fler knäppgökar som mig. 😉

Jag sitter nämligen och ”roar” mig med att kolla på musikklipp. Ni vet när de söker till olika program och gör sina uppvisningar och så sjunger dom så fantastiskt bra så man tappar trosorna liksom. Idag la jag upp två klipp på fejjan. Den ena är en pojke som är 14 år. Han river liksom av en Whitney Houston dänga. Juryn tror att det ska bli pannkaka och han sopar banan med ALLA! Om jag inte gjort helt galet nu så hittar du länken HÄR. Sen har jag en favorit. Hon heter Sam Bailey och vann hela X-factor Englad förra året. Alltså den kvinnan får igång alla mina gråtcylindrar.

IMG_4456-0.JPG

Såhär såg jag ut i morse när jag hade suttit och kollat igenom några av hennes klipp. Hon taggar alla mina känslospröt så jag bara storgråter. När hon kör Skyscrapor på finalkvällen så ryser jag så skinkorna är helt prickiga. Kolla bara in det HÄR.

Å vet ni vad?!? I februari har hon konsert i London. JAG MÅSTE DIT!!! Min svägerska och Tonys bror har biljetter och nu ska vi också försöka skaffa det. Halleluja! Jag kommer inte ens behöva sminka mig. Bara gå dit i mysbrallor och tofs på skallen och en säck med näsdukar liksom.

Men i alla dessa tårar som rinner när jag kollar alla dessa klipp finns det massa lycka! Ja det gör det värt på nåt sätt. För lyckan man känner för dessa människor är så härlig. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla Enkvist
Camilla Enkvist
9 years ago

Jag säger som du, dra mig baklänges, vilka jäkla pipor. Hon var ju grym. Ståpäls å tårar här med 🙂

Vickis
Vickis
9 years ago

Men shit!
Jag sitter här och ryser och tårarna bara rinner.
Är tydligen HSP jag med..
Vilken röst, vilken kvinna!

Suzanne
Suzanne
9 years ago

Tack för att du berättade om Sam Bailey. Har nu suttit och lyssnat på flera av hennes uppträdande och säger bara Whoaaa. Jag rös mellan varven!

Maria
Maria
9 years ago

Meeeen vilken röst! Kan lätt säga att hon har en av världens bästa röster:D Tårarna rinner, jag ryser ner i tårna.

Camilla
Camilla
9 years ago

Åh men herreguuuuu….vilken röst! Jag är så tacksam att du presenterade Sam Bailey. Sitter och grinar helt hejdlöst 🙂 Oj vad jag kommer att lyssna på henne om och om igen.
Tack! 🙂

Veronica
Veronica
9 years ago

Fan också! Satt igår kväll förkyld och täppt till tusen, och så började jag kolla….. Blev det bättre? Skulle inte tro det! Tårar gör INTE att förkylningen kändes bättre… Ditt fel! (Fast jag är glad att jag fick ”lära känna” en helt underbar artist, Sam Bailey. Undrar hur jag kan ha missat henne!?)

Nästa inlägg

Nytta, nöje och middag!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x