Nytta, nöje och middag!

Ute hos svärisarna och gör nytta!

Ni vet att jag tänker NNM på söndagar. Mitt eget påhittade uttryck för NYTTA, NÖJE, MIDDAG. Idag har vi tvättat båda bilarna för glatta livet. En ska lämnas till Tonys pappa eftersom Tony får sin nya bil imorn. Sen ska ju min egna lilla pärla tvättas också.

IMG_4443.JPG

IMG_4434.JPG
Kolla in minigrisen med högtrycken!? 🙂

Jag har liksom dammsugit sätena med vatten. Svärfar har en hejdundrande maskin som man liksom vattendammsuger med. Gissa om det lossnade mycket skit? MAJJ gadd! Vattnet var kööööölsvart. Sitter man i den där skiten? Huja!

IMG_4418.JPG

IMG_4411.JPG

IMG_4413-0.JPG

Kusinerna har lajjat loss för glatta livet. Så kul att det bara skiljer 2 år på dom. 🙂 Dom kommer nog hitta på en herrans massa bus framöver.

IMG_4425.JPG

Lillasyster som är så sööööt så man smälter. ❤️ Nu ska vi fortsätta här. Hörs snart igen! Jag bakade med mig kakor hit idag som blev….Ämen jag kan inte förklara, sååååå goda! Recept kommer alldeles snart.

35
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
9 years ago

Det är så skönt när man har fått gjort ren bilen både utvändigt och invändigt, hur är det möjligt att den kan bli så skiten liksom?! De ser ut att ha roligt tillsammans kusinerna bus 🙂

Kramar

Img 3966 1.jpg

Nästa inlägg

Kolafluffar – Världens godaste kakor!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x