ANNONS

Tysta aldrig en kreativ själ!

/

IMG_4390.JPG

Morning finisar! ❤️

Här ska vi just äta frukost. Brödet smakar lika gott idag. Mums! Vet att det var många som bakade detta bröd igår och alla verkar tycka att det är lika gott som jag. Jihoooo vad kul att man kan bistå med ett gott bröd.

Jag är inne i ett bakflow just nu och då är det bäst att passa på och rida på det flowet. Verkar vara så att jag hela tiden måste ha något kreativt att hålla på med. Är det inte heminredning så är det bakning. Är det inte posters är det egentillverkade trätavlor och annat smått och gott. Så är det att vara en kreativ själ. Tänk, en anställning jag en gång hade så sa min distriktschef att jag var FÖÖÖÖÖR kreativ. Dom ville inte ha tips och idéer utan ville att det skulle vara som det alltid ha varit. Ställ dig i ledet liksom. Det kändes väldigt märkligt och bajsnödigt om ni frågar mig. Snacka om bakåtsträvare! Men jag blev inte kvar på det företaget länge till efter det….resten är historia.

Kom ihåg att om du nu är en kreativ själ…..låt ALDRIG någon låta dig tro att det är något dåligt. En kreativ människa måste få utlopp, inte bli nedtryckt i skorna och tystad. ❤️

All kärlek till er alla! Vi hörs igen om en liten stund! ❤️

4
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00