Tysta aldrig en kreativ själ!

IMG_4390.JPG

Morning finisar! ❤️

Här ska vi just äta frukost. Brödet smakar lika gott idag. Mums! Vet att det var många som bakade detta bröd igår och alla verkar tycka att det är lika gott som jag. Jihoooo vad kul att man kan bistå med ett gott bröd.

Jag är inne i ett bakflow just nu och då är det bäst att passa på och rida på det flowet. Verkar vara så att jag hela tiden måste ha något kreativt att hålla på med. Är det inte heminredning så är det bakning. Är det inte posters är det egentillverkade trätavlor och annat smått och gott. Så är det att vara en kreativ själ. Tänk, en anställning jag en gång hade så sa min distriktschef att jag var FÖÖÖÖÖR kreativ. Dom ville inte ha tips och idéer utan ville att det skulle vara som det alltid ha varit. Ställ dig i ledet liksom. Det kändes väldigt märkligt och bajsnödigt om ni frågar mig. Snacka om bakåtsträvare! Men jag blev inte kvar på det företaget länge till efter det….resten är historia.

Kom ihåg att om du nu är en kreativ själ…..låt ALDRIG någon låta dig tro att det är något dåligt. En kreativ människa måste få utlopp, inte bli nedtryckt i skorna och tystad. ❤️

All kärlek till er alla! Vi hörs igen om en liten stund! ❤️

10
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
9 years ago

Halloj, nu är jag hemma från Grekland har haft en underbar vecka
Tyvärr så har nätet varit så segt o dåligt så jag har inte kunnat följa
Dig under veckan fick panik du är ju en del av mitt liv

Annika
Annika
Reply to  Annika
9 years ago

Det ska ju stå Kram till dig / Annika 🙂

Mia
Mia
9 years ago

Godmorgon härliga du!
Blev lite full i skratt när jag kommer på mig själv med o sitta o läsa din blogg samtidigt som jag väntar på att långpannebrödet du la ut recept på ska bli klart :)) Med andra ord är jag helt Niiiniserad ;)) Hoppas ni får en härlig söndag! Kram

Sofia
9 years ago

Måste ge mig på det där brödet! 🙂

Helt rätt tänk med den kreativa sidan, jag hoppas att jag en dag får använda mig av den kreativa ådran genom hela mitt arbete, jobba med något helt annat än det jag gör idag. ”Bara” att planera och våga ta steget för att följa sin dröm istället för att längta efter den. Du har ju ett eget företag och arbetar mycket genom din kreativa ådra, har du tips och idéer för hur man skall kunna/våga ta steget till att göra det man drömmer om? Kanske du kan skriva ett inlägg om det? 🙂

Kram och ha en bra dag!

Nästa inlägg

No party……

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x