Livet…

Den här natten har det gått sådär att sova…..

….kl 02.45 ramlade Milo ned från sängen. Kl 04.12 vaknade jag av att kristallsjukan kom och hälsade på. Lite stress, press och oro är nog upphovet denna gången. Ska försöka göra mina övningar igen och se om det försvinner, annars blir det nog akuttid till sjukgymnasten. Så kan det vara i livet….

IMG_4477.JPG

IMG_4475.JPG

IMG_4476.JPG

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
9 years ago

Hej!Igår lagade vi din kryddiga fläskfilegryta till middag,den blev jättegod.Nu undrar jag var man hittar minimajs på burk och vad det är för märke?Älskar när du lägger ut olika viktväktarrecept.Tack för en mycket bra blogg!Kram

Nästa inlägg

Jag är sadist och behöver en säck med näsdukar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x