Bra CONCEALER!

Goddagens fina bloggisar!

Nu är det återigen dags för ett makeup tips. Jag har kärat ner mig i en ny concealer. Lätt, smidig och bra täckning. Sen tycker jag att den ger lite lyster vilket gör att rynkorna liksom ”lyfts ur” ansiktet om man nu kan säga så? 🙂 Å det gör jag. Denna är en sån som man snurrar upp concealer ur. Den är inte rinnig alls utan en bra, lätt och smidig konsistens. Precis som det ska vara med concealers enligt mig. Jag brukar ha concealer runt ögonen (uppe på locken också, funkar super som fäste för ögonskugga på det sättet), runt näsvingarna, upp i pannan mellan ögonen och på saker som är rött och finnar. Den här känns dryg vilket gör att en liten klick räcker till massor.

En SUPERBRA och prisvärd concealer helt klart!

concealer

Yves Rocher och du hittar den HÄR, 99 kr!

Dom har just nu fraktfritt på allt så passa på. Denna är en nyhet och jag vet att fler än mig gillar den! Hejja Yves Rocher, ni fortsätter att leverera bra och prisvärda produkter, I LIKE!

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nytt från My Ztyle och rabattkod!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x