Herrejä….isses!

Hej bloggpuppor!

Nu är vi hemma igen och har just ätit middag. Det blev faktiskt gårdagens rester ifrån gårdagens middag. Alltså, jag ba köööööööörde i köket, typ improvisation X2000! 🙂 Du ska få receptet senare för det blev helt galet gott! 🙂

Jaha, idag har jag textat posters så min arm nästan lossnat. Det är mycket som ska ut och jobbar man för hand så tar det sin lilla tid. Önskar så att jag hade ergonomiskt fixat arbetsbord så att jag kunde fortsätta göra detta utan problem. Men men, lite massage av maken (förhoppningsvis) och en burk tigerbalsam på nacke/axlar så är vi på banan imorgon igen. 🙂

IMG_4551.JPG

IMG_4559.JPG

IMG_4549.JPG

Det här är vad jag pysslar med ifall du undrade. Detta är posters i 3 olika storlekar. Den andra och tredje bilden är en BRÖLLOPSPOSTERS, den vita är en A3 (32×23 cm) och den svarta en A2 (64×46 cm). Det finns ett antal till att beställa och så kan man ju givetvis beställa posters med ”egen text”. Du bestämmer vad det ska stå helt enkelt.
Många väljer låttexter t ex. Sen finns ju de små, A4:orna…. Där har födelsetavlorna blivit en stor succé vilket är jättekul! Den första födelsetavlan jag gjorde var till Liv, Hannahs dotter. Du hittar A4:orna HÄR. Du hittar A3:or att beställa HÄR! A2:or hittar du HÄR!

Nu måste vi snacka om en annan sak. Jag har ju gått och fått gröna fingrar. Ni vet att jag och blommor inte är en bra kombo i vanliga fall? Jag är sämst på att sköta blommor. Jag älskar orkidéer och dom tenderar att bara dö huxflux jämt, tappa bladen och stå där och se ut som en vandrande pinne i mina fönster. Jag blir lika ledsen varje gång. Men så kikade jag på dessa rosor som jag fick på min födelsedag.

IMG_4563.JPG

Har ni sett? Herrejä…. istanes!!!! Det är ett litet skott som kommer ut ur en av rosskaften. Och det är inte bara ett, i det andra skaftet bredvid kommer det också. Det har jag ALDRIG sett. Jag blev lycklig ända in i hjärteroten. Jag har bara bytt vatten och snittat om dom och så börjar det liksom växa på dom. Ååååh…. ❤️ Kom inte och pajja för mig nu och säg att detta är jättevanligt. 🙂

IMG_4565.JPG

IMG_4566.JPG

IMG_4564.JPG

Ingen dålig kvalitutta på dessa ICA rosor va? 18:e augusti fick jag dom. Idag är det 2:a september. Snabbt räknat är det 16 dagar…. Heja ICA!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 3439.jpg

Nästa inlägg

Gudomliga tekakor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x