3 par skor till priset av 2!

SKOTIPS!

Såg att Footway har ett erbjudande just nu, där man kan beställa 3 par skor men betala för bara 2! Hur bra? Jag som INTE ALLS gillar skor…..*host host*. Jag har ju en förkärlek till just stövletter. Skulle kunna ha hur många som helst. Det är så snyggt till ALLT. Tajta jeans, baggy jeans, svarta smala byxor, strumpbyxor och kjol, klänning, tunika…. ja men allt. Stövletterna längst upp till vänster, DREGLAR! Såååå sjukt snygga, vill ha! De bruna under ligger tätt efter på VILL HA faktor. Har också alltid velat ha ett par Ilse Jacobsen. Så snygga och passar också till massor. De bruna under är ett par klassiker, funkar alltid och är alltid snyggt!

footway1) ART HÄR

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens arbetsplats och dagens OUTFIT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x