Dagens arbetsplats och dagens OUTFIT

  God förmiddag!  

Då har jag åkt till Sthlm och sitter nu på Waynes Coffee och jobbar. Mitt möte börjar inte förrän 11.30 så då har jag tid att beta av lite grejer som måste göras på datorn också. Åkte in med Tony som hade möten inne i Sthlm idag så det passade ju perfekt. Älskar att få sällis i bilen. 🙂 Vad mysigt det är med storstäder och den här traditionen att sitta bland människor på ett fik och jobba på det här sättet. Visst att en del gör det även i vår lilla småstad men det är mycket mer ovanligt. Åååååh, den här atmosfären tilltalar migverkligen. Jag har druckit min första kopp kaffe på över 1,5 vecka och den smakar ljuuuuvligt! Elller kaffe och kaffe, en balja med latte macchiato. 🙂 Lite svid i mage och bröst men det fick bara vara värt det idag.

 

IMG_4590.JPG     IMG_4591.JPG

 

Snett mittemot mig sitter en man som också jobbar vid datorn. Det känns som vi har ett litet kontorslandskap här. Som att jag ska hojta till honom över lokalen.

”Har du fått mejlet från det där bolaget nu då?” liksom. Och så ska han svara…..

”Näää, det varfan vad det var segt att få ett beslut ifrån dom då….” och så ska vi vara sådär härligt överens om den saken. Känna samhörighet i våra yrken och arbetsuppgifter.

Detta kan vara min själ som ibland längtar svårt efter arbetskamrater. Jag har en längtan att få ”umgås” med folk om dagarna. Eget företag är bra och super på många sätt men jag längtar efter sällskap, det tänker jag inte sticka under stol med. Jag står i startgroparna att kolla efter annan lokal nu, där jag faktiskt kan få sällskap om dagarna. Sen vill jag starta AFTERWORK för såna som mig. Eller alla andra också för den delen. Det finns ju dom som pendlar till sina jobb som kanske inte har tid att stanna på eventuella afterworks och tillställningar i den staden de pendlar till och gärna vill göra något på hemmaplan. Kanske vill någon från en annan stad komma och umgås och testa en annan stad att afterworka i? . Vad tror ni om ett sånt koncept. Som en klubb liksom? Jag är HELINNE på det!

 

IMG_4589.JPG IMG_4587.JPG IMG_4586.JPG

 

Dagens OUTFIT är detta. Det var denna tunika jag pratade om igår, en helt underbar sval sak som jag bara älskar. Passar som sagt till allt och kan kombineras i all oändlighet. Denna är från HÄR!

 

Nu ska jag fortsätta jobba här. Senare idag ska Du få ett skotips. Sen hoppas jag kunna visa lite bilder ifrån mitt möte och även berätta lite mer om vad det är jag har på gång! Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning, idag väntar ett spännande möte!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x