Morning, idag väntar ett spännande möte!

IMG_4572.JPG

Godmorgon!

Ligger här i sängvärmen och glor ut mot fönstret här. Vaken sen halv fem. Det är jag, brevbärarna och bagarna liksom :/ Men men, bara acceptera att hösten är här nu igen och med det är det tidiga morgnar som gäller.

Jag ska strax hoppa in i duschen. Idag beger jag mig till Sthlm och ett spännande möte. Kan avslöja att det handlar om event. Iiiiih, vill ju berätta nu men eftersom inget är spikat ännu så kan jag ju inte det. Men i eftermiddag hoppas jag ha något att berätta!

Hoppas Du får en fin onsdag. Vi hörs igen om en stund.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
9 years ago

Lycka till på mötet idag, vad spännande med nya äventyr!!
KRAM <3

Nästa inlägg

Herrejä….isses!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x