Event på gång!

Hej allihop! Jaha då är jag tillbaka hemma igen. Dagen bjöd på både ett trevligt, kreativt och ett väldigt bra möte. Trevliga människor gör inte saken sämre heller. Stockholm bjuder på små guldkorn i vimlet må jag säga. Jag är helt begeistrad i detta lilla hotell jag idag besökte. Ni som följer mig på instagram såg säkert att jag var på chrystal plaza chrystal plaza 2

Detta fina hotell ligger på bästa läget i stan. Birger Jarlsgatan 35. Mitt i stan helt enkelt…. mitt i smeten och hetluften. Jag föll pladask för dörrarna och den här ingången. Det bara står…..KOM IN HÄR tycker jag. När man kliver innanför dörren så hänger fetaste kristallkronan direkt innanför dörren.
.
chrystal plaza 3   Hotellet har drygt 100 rum och känslan är mysig och gemytlig. Jag blev visad rummen på hotellet och jag hade kunnat bo i varje rum. Badrummen var fräscha, rummet mysigt och hemtrevligt på nåt sätt…. känns som jag t.o.m skulle våga sova själv i ett av rummen. Jag som i vanliga fall får utslag och nervryckningar i ögat av att ens tänka sova själv.  
.
chrystal plaza 4   Trapphuset och fasaden på huset är K-märkt. Så här kan man se såna här vackra skapelser. Kolla in fönstret? Alla har olika konstverk på sig och det är som att kastas tillbaka till 1800 talet som hotellet är ifrån.
.
chrystal plaza 5chrystal plaza 6chrystal plaza 7 chrystal plaza 8   Några utav rummen! Det sista här med balkongen är en juniorsvit. Kolla in den coola balkongen?! Hur häftig? Stort och luftigt rum med lyxiga sängar och fräscha badrum. Alla rum har också någon form av kristallkrona.
.
chrystal plaza 9   Inga dåliga doningar heller! Kolla in den här bara?
.
chrystal plaza 10chrystal plaza 11chrystal plaza 12 Sviten med sina 35 kv. Fönstrena går i en halvmåne och täcker hela sidan av rummet. Ååååååh……..♥
.
chrystal plaza 13chrystal plaza 14   Den mysiga lobbyn och kolla vad jag hittade på disken. Hihi…. Muffins! Hotellet ligger i anknytning med Chinarestaurangen bredvid. Det är också där man äter sin frukost på morgonen. Vi åt sååå god lunch där, tydligen är de massor med folks om äter lunch på just den restaurangen. Dom har också a la carte på kvällarna. Gissa om jag ser fram emot att få göra det här eventet???

.

Såhär kommer upplägget att vara:  

Lördagen den 18/10 kommer man och checkar in på hotellet kl 14. Sen intar man sina rum, man kan softa, läsa en bok, ta en dusch, ligga och snacka med tjejkompisen, gå på stan, gå och ta ett glas vin,,,,whatever. 16.30 väntar mingel i lobbyn. Där kommer det att bjudas på bubbel, tävlingar och överraskningar. 18.15 går vi gemensamt till Golden Hits där VIP platser väntar och en trerätters middag med en show. Efter middagen är det dans och tjo och tjim. Kanske vill du och väninnan gå och göra stan någon annanstans? Sedan sover man en ljuvlig natt, ifred från snarkande karlar och oroliga ungar som vaknar stup i kvarten….Eller så kanske du bara vill komma hemifrån och göra nåt jäkligt roligt! 🙂 På morgonen står en härlig frukostbuffe och väntar på dig. Den serveras mellan 8-11.30. Sent och bra för dom som vill sova ut. Sedan ses vi i lobbyn kl 11 och kramas, ger er goodiebags och säger hej då!

.

Detta kommer att kosta 1495 kr per person, då ingår allt det ovan som jag nämnt.. De 5 första som bokar dubbelrum kommer att uppgraderas till juniorsviter så det är först till kvarn som gäller på just de rummen! Vi kommer att få plats för 40 personer, alltså 20 rum. Vill man absolut bo ensam så går det givetvis bra! På måndag kl 09 kommer man att få börja anmäla sig. Vill man ha juniorsviter så gäller det att hänga på låset till bokningen.

Mer info om all bokning kommer längre fram, men innan måndag såklart! OBS: Endast tjejer!
.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX
9 years ago

Låter mysigt! Bra pris också.

Om man vill ta med sin familj så de får sova på hotell och göra stan. Tillkommer det någon kostnad för dem då eller hur funkar det?

Maila gärna svar till mig blogg@annakarlsson.se

Susanne
Susanne
9 years ago

Det här MÅSTE jag och min ”bästis” väninna göra. Låter som ett underbart dygn med massor av roligt att se fram emot.

Så nu håller jag tummarna för att jag hinner boka när det släpps!

Kram underbara Nina

/ Susanne

Louise
Louise
9 years ago

Vad roligt!!! Dock är det mitt i älgjakten….. Får se om jag kan fixa barnvakt ändå. Om man vill ta del utav enkelrum, vad blir priset då?
Hade varit skitkul att träffas igen. 🙂 Följer inte Tony med denna gång?

Ha en fortsatt bra dag underbara du! Kramar Louise

Nästa inlägg

3 par skor till priset av 2!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x