Dejt med Henrik Lundqvist – Bread & Boxers

Ja men vad rrrrrrrrooooooligt att jag skrev klart hela inlägget och tröck på publicera och så bara POFF så försvann hela skiten. SNAAARK! Men men, skam den som ger sig…. bara till att börja om från början igen!

Som sagt, idag var jag på pressvisning av Bread & Boxers samarbete med Henrik Lundqvists ”Lundqvist´s favourites”. Underkläder av högklassig kvalite i 100% organisk bomull. Stilrena och snygga! NK var det som bjöd in till pressvisningen och det stod en härlig frukost uppdukad när vi kom i morse.

IMG_4621.JPG

IMG_4622.JPG

IMG_4619.JPG

IMG_4618.JPG
IMG_4620.JPG

Press och bloggare stod samlade och väntade på att legenden skulle entra.

IMG_4631.JPG

IMG_4632.JPG

IMG_4626.JPG

IMG_4627.JPG

Sen kom han och allas ögon glittrade, både kvinnornas och männens. 🙂 Vi fick en liten information om produkterna och samarbetet. Sedan var det dags för intervjuer och att få känna, klämma och kika på Henr…. Jag menar kollektionen. 😉 Förstod på min instagram att det finns mycket kvinnofolk därute som stordiggar den där Henrik. För er tänkte jag nu visa en liten bildbonanza på honom.

IMG_4628.JPG

IMG_4630.JPG

IMG_4623.JPG

IMG_4629.JPG

IMG_4624.JPG

Ingen dålig klocka va? Jaha ok, den hade du inte ens sett eller? 🙂 Det var ett trevligt litet mingel, trevliga människor och god frukost.

Sen var det de här med att ta bild med honom då. Länge stod jag och funderade på det. Visste ju att Thedde skulle bli glad om jag gjorde det…. Men sen fegade jag ur. Tänkte att jag skulle dra. Då kom en av tjejerna som ordnade pressvisningen fram och undrade om jag ville ta bild. Hon roddade med intervjuschemat och så fick jag ta bild. Jag blev presenterad och så tog vi i hand.

”Henrik” sa han och tog mig i handen.

Host host – jahaaaa….. Heter du Henrik, det hade jag ingen aaaaaning om?! 🙂

”Nina” sa jag, sen ordbajsade jag något om att jag hade två stora ”fans” hemma och att en bild var viktig. Han svarade med en lugn röst att det var klart att vi skulle ha en bild. Sen greps jag av någon panik över att inte stå för nära då han stod och höll om mig så det blev nån putande bajsnödighetshistoria av det hela. Ja ja, bilden blev tagen i alla fall! 🙂

IMG_4636.JPG

Efter bilden stapplade jag ut till vackra Kungsträdgården och satte mig med mina LP-skivor till svettfläckar under armhålorna och luftade lite innan min fikadejt med tjejerna.

IMG_4633.JPG

IMG_4640.JPG

Du kan köpa kollektionen på NK i Göteborg och i Stockholm. Själv fick jag med mig det ovan på bilden i en liten goodiebag så vi har några glada här hemma.

Äntligen klar med det här inlägget. Piuuuuuh….

Godnatt & Sovgott, dröm vackra drömmar och hoppas du får en härlig lång skönhetssömn. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo
Englamo
9 years ago

God morgon…Visst är HAN vacker, Henrik!
Härlig dag du fick i går ju, dejt med Henrik*L* Men du själv är verkligen vacker du också och jag väntar ännu på dig i Lets Dance,
Igår var det min tvkväll bland alla kakor i Hela Sverige bakar. Mitt favvoprogram.
Nu ska jag fixa en deg här, mandelkubb blir det idag…KRAM denna fina fredag

B-M
B-M
9 years ago

Ämen jag dööööör, va snygg han är!!! 🙂
Jag fattade ingenting när du skrev ”snygg klocka” 😉 Vadå, vilken jädra klocka?!
Själv hade jag nog inte fixat en dejt med honom….fy va nervöst…
Kram & ha en härlig fredag!

Ann
Ann
9 years ago

Väldigt fin bild och visst är han snygg men du är söt som socker

Marika
Marika
9 years ago

Hej!!!! så underbart härligt att se bilder som är äkta på honom.han är ju så dj……snygg och det är äkta.Lovely.Mycket avis att det inte var jag som stod där men då hade man ju varit superpionröd och det var inte du. Härligt att du klarade det.Jag träffade Robert Wells en gång och pratade och jag fick Värsta supersvett attacken av det så jag hade aldrig lyckats med Henke.Kram

Nästa inlägg

Jag lägger ner……..

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x