Lurad!

IMG_4647.JPG

Jahaaaa…… Här sitter jag på ett föräldramöte. Tänk så lurad man kan bli!? Trodde jag skulle kolla på Milos träning.

Tony var snabb….
”Ta det du så tar jag Milo. sa han snabbt.
Tar Milo? Ursäkta men han tränar fotboll med tre tränare, det behövs inte tas omhand så mycket där inte.

Är det något jag kan så är det föräldramöte! 🙂 Jag borde få en fin medalj. Undra hur många man varit på egentligen? Tony har ett barn, jag har tre…. Så enligt konstens alla regler borde det vara han som satt här. Men, är man rutinerad föräldramötesräv så är man. Så det är lika bra jag fortsätter. Bra med rutin ju, Tony skulle säkert göra bort sig eller nåt. 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
9 years ago

Föräldramötesräv, det var det du sa 😉

Mia
Mia
9 years ago

Hej Nina, har precis kommit hem från en trevlig liten AW i stan med tre tjejkompisar. På vägen hem lyssnade jag på er pod. Skönt och roligt med ’ert’ sällskap

Nästa inlägg

När livet blåser på….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x