På väg till ”kräftis” med PMS:is….

IMG_4720.JPG
På väg!

Nu är vi på väg till kräftskivan. Väskorna är packade med nybakt bröd, alkoholfria öl, badkläder, varma kläder och ett glatt humör. Eller?

Fan….inte ett piss glatt humör. Jag exploderar med korta mellanrum för PMS:en äter upp mig inifrån. Har ju börjat med Magnesium nu som sägs vara ett bra hjälpmedel mot PMS. Två tabletter har i alla fall inte hjälpt. 🙁 Svullen som en uppstoppad gris är jag så jag fick ta på mig ”hålla in” bodyn för att ens vara sugen på att ta på mig annat än de fulaste jäkla mysbyxor man har, slänga upp en tofs på skallen och lägga sig och vräka i mig choklad & chips istället.

Well well, nu hoppas jag i alla fall att detta med kräftskiva muntrar upp mig. Man sitter ju inte gärna där och surar liksom. Dessutom är det jäkligt trevliga människor där och jag älskar kräftor! Hoppas du har en mysig lördag min vän! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michela
9 years ago

Hahaha! Du är rolig du även om du inte känner dig sådan och av bilden att döma så har du absolut inget att skämmas över, tvärtom =)
Njut av kvällen, själv skall jag kurera min manliga förkylning =)
Kram

Marika C
Marika C
9 years ago

Har själv också en j-g pms, som snart kommer igen, usch!
Tar till mig tipset på magnesium, testar det, var nyligen hos gyn och hon sa att det bästa tipset hon hade är motion i alla dess former, skall börja simma nu med, tror jag i nästa vecka!
Hoppas ni får en trevlig kväll, kram!

Carro
9 years ago

Usch och fy! Stackare! Jävla PMS helvete! Jag har haft samma skit i över 5 dagar nu, suck. Har läst att kopparspiral kan vara orsaken…som jag har. Överskott av koppar ger förjävlig PMS. Ska göra en hårmineralanalys nu så jag får på papper vad faan det är som är fel. Magnesium glr att musklerna slappnar av så det kan absolut hjälpa men det brukar ta några veckor och öka dosen lite! 🙂

Kraaaaaaam härliga kvinna! Hoppas du kunde njuta av kräftisen!

Nästa inlägg

Bröd i springform – SMASKENS!!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x