Kräftskiva igår….

Godmorgon!

Haha…. Ja, så kan det gå när morgonen spenderats i sängen och vi just avslutat frukosten. 🙂 Tiden går och huxflux är det mitt på dagen. Nu har vi i alla fall ätit ”springforms-bröd”, det är sååå gott. Såg på instagram att ni var många som provade brödet. Härligt att man inspirerar! 🙂

Hörrni, vi var ju på kräftskiva igår. Det var hos våra vänner i Södertälje. Som alltid är det så härligt och gemytligt hos dom, barnen (massor) lajjar runt överallt och inget är tillgjort och tillrättalagt. Det är bara jäkligt mysigt allting! När vi kom så tog det inte många minuter förrän Milo var ombytt för att hoppa i den uppvärmda poolen.

IMG_4748.JPG

IMG_4747.JPG

IMG_4746.JPG

Det här är såna minnen som man hoppas att han ska leva på i vinter när det är kallt och ruggigt ute.

IMG_4752.JPG

IMG_4753.JPG

Sedan var det dags för det godaste i världen. KRÄFTOR! Tony är ingen super-fan av kräftor men han fick i sig 6 st. Jag åt resten av paketet. Haha…. Kinesiska kräftor var det och dom var ruskigt goda. Ååååh, vill åka och köpa ett till paket och äta idag igen, köpte på COOP. Kanske ska man ordna kräftskiva för ungarna ikväll? Dom var ju ute på vift på sitt eget håll igår dom….

IMG_4749.JPG

Ett utetält fyllt av massa härliga människor. Härligt med nya människor att lära känna tycker jag. Världen blir plötsligt så mycket större och nya bekantskaper leder ofta till nya saker i sitt liv.

IMG_4754.JPG

Minigrisen hade en toppenkväll med 6 stycken barn födda 2008, samma år som han själv är född. Här bjuckade han på en mustaschbild.

IMG_4733.JPG

IMG_4742.JPG

IMG_4740.JPG

IMG_4739.JPG

Vi bjöd också på en del mustaschbilder. Malin (värdinnan) är en relativt nyfunnen vän. I november har jag känt henne i 2 år. Som sagt, nyfunna vänner är härligt!

IMG_4751.JPG

IMG_4750.JPG

”Katastroftänkar-mamman” stod vid poolen när ungarna skulle kvällsbada. Typiskt mig! Jag kan under några som helst omständigheter INTE slappna av om dom badar. Tänk om någon plötsligt skulle fattas och ligga på botten. Som tur var fanns där äldre pojkar som tog hand om de små men jag kan ändå inte slappna av….baksidan av att vara som mig. Men för mig känns det bättre att stå där än att sitta bland människor och oroa ihjäl mig.

Vi åkte hem vid halv 1 tiden. Både jag och Tony drack alkoholfritt hela kvällen. Alkoholfria öl är såå gott och passade fantastiskt till kräftorna! Min favvo är Carlsbergs NON ALCOHOLIC. Dom ser ut såhär….

IMG_4755.JPG
Jaja, nu ska vi slå på en film i Sändagssoffan. Någon film med Jim Carrey. Passar perfekt för en söndag tycker jag. Ska hinna med någon nytta också idag såklart…. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
efji.se - en serieblogg
9 years ago

åh vad nice

eva
eva
9 years ago

åh jag blir så glad när jag går in här, du levererar liksom JÄMT. helt underbart det såg ut med kräftskiva. mysigt

Lisen
Lisen
9 years ago

Åh så gott med kräftor! Vet du vilket märke du köpte?? 🙂

Nästa inlägg

På väg till ”kräftis” med PMS:is….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x