Söndagsverkligheten!

Go’kväll!

Hemma igen efter en riktigt slapp och mysig dag. Det blev inte så mycket nytta då vi missade tvättiden med två timmar, någon hade tagit den. Aja, inte mycket att göra (mer än att köpa den där tvättmaskinen nån jäkla gång). Vi började med att kolla film, Fun with Dick & Jane. Skitkul film tyckte jag. 🙂 Sen tog vi oss ner på stan för Milo hade blivit lovad att köpa ett Kinder Ägg. Sen ville mamman ha kaffe så då passade vi på att ta en fika.

IMG_4785.JPG

IMG_4783.JPG

IMG_4784.JPG

Milo och Tony satt och busade och jag lyckades fånga några bilder som var så härliga. Snacka om lyckokänsla i hela kroppen. Åh…. ❤️ Som min syster skrev på instagram, förstora. Ja, kanske skulle jag göra det?

Själv satt jag och testade lite nya look’…..

IMG_4781.JPG

IMG_4786.JPG

Denna kallar jag för dubbelhaks-looken. Vad tycks? NÄMEN allvarligt, PMS:en river och jag bara orkar inte bry mig om hur jag ser ut. Idag orkade jag mig på lite underlag (mest för att huden är glåmig och fläckig just nu) och sen svepte jag på några drag med mascaran. Blött hår. Baggy jeans. Och sen ut på byn och dricka kaffe. Skönt att bara skita i allt ibland…. Dessutom kan jag inte ha annat än för stora jeans just nu då magen är som på en gravid i andra trimestern. Suck! Aja….ska ta på mig sköna kläder nu och bädda ner mig i soffan och vräka i mig av nåt. Antar att det blir något onyttigt, fettigt och kalorifyllt.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
9 years ago

Ja visst är den bra den där dubbelhake-looken. Tyckte vi fick till det riktigt bra igår.

Michela
9 years ago

Hahaha! Du är rolig du =)
Måste vara riktigt jobbigt att lida av PMS, finns det inga tabletter som hjälper? Misstänker att du redan har kollat detta men något borde finnas tycker man …
Ja, njut nu av en skön kväll och tänk att imorgon är en ny dag <3

Erika
Erika
9 years ago

Vilka härliga bilder på dina fina grabbs.. Ser så där härligt ut!! Är ni på Magnifik? Ser så ut, jag brukar också hamna på deras uteservering som måste vara stans bästa. Kram och tack för en fantastisk blogg!

Nästa inlägg

Kräftskiva igår….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x