Måndagar…..

IMG_4788.JPG
Godmorgon Måndag!

Som ni vet så är ju inte jag ett ”big fan” av måndagar. Dock så kämpar jag faktiskt helt ärligt med att lära mig att tycka om denna veckans första dag. Det låter verkligen härligt när folk säger att dom gillar måndagar.

”En helt ny fräsch vecka att ta tag i”.

Ja har inte kommit dit än. Jag försöker forma munnen och säga ”En ny frä…….ÄSCH!” Jag är alltså inte riktigt där ännu. Det är möjligt att jag kommer dit så småningom, jag hoppas i alla fall det för det skulle underlätta en dag som denna. Det handlar nog mycket om hur man ställer sig till det. Det är klart att man hatar måndagar om man har den inställningen, så är det ju. Men med tankens kraft ska man ju lyckas med de svåraste förändringarna i sitt liv. Så…. Då ska jag verkligen försöka.

Men jag börjar nästa måndag! 🙂

Nu upp och ta tag i denna dag. Tony åker på kick-off idag så jag sover själv med barnen inatt. Not my cup of tea at all, men är man en 42 årig tant så måste man fixa det! Det är liksom dags nu! 🙂

Kram på dig och hoppas din måndag blir bra, vi hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
9 years ago

Hej Nina!
Jag kommenterar väääääldigt sällan men nu kände jag att det var dax!
Jag hade samma känsla som du har om måndagar fast mitt aber var om tisdagar…. Jisses vad jag led av tisdagar, och så hör i efterhand kan jag nog inte riktigt förstå varför men tyckte då och fortfarande lite nu med att den dagen har liksom ingen mening.. Men jag tog ett stort kliv i mitt liv förra sommaren och flyttade till paradiset( för mig är det Gotland) och jag har minsann inte upplevt mina fucking tisdagar alls här!! Häftigt va?

Måste bara få säga att det är synd att du måste lägga ner ditt ” ritande” dina tavlor är heeeeeeelt fantastiska, jag har äran att äga två! ❤

Jag är en trogen läsare som är inne minst 3 gånger om dagen, du skriver om högt och lågt, ärligt och familjärt, du verkar vara en sån go tjej alltså!

Massor av kramar till dig och alla dina fina grabbar!
Ps. Tonys sida är riktigt bra den med 😉

Liza
Liza
9 years ago

Jaga är ifs van vid att sova själv hemma med barnen då maken jobbar natt men just ikväll känner jag mig inte särskilt kaxig, sonen har i helgen genomgått infektion i ngn mjukdel i pungen med operation för misstanke om ngn testikel vridit sig och nu ovanpå allt även fått vattenkoppor! Så jag räknar inte med så mycket sömn inatt och tycker det är lite dumt stt min sjuksköterska till man jobbar just inatt…..

Tack för en fantastisk blogg och engagemang!!

niiinis
niiinis
Reply to  Liza
9 years ago

NÄMEN stackars dig/er. Usch det låter allt annat än trevligt. 🙁 Hoppas ni fått sova i alla fall….. Kram

Nästa inlägg

Söndagsverkligheten!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x