She’s not afraid! ❤️

Go’kväll!

Jag har börjat småhosta och känna av i halsen. Har känt mig jättetrött i ett par dagar dessutom så nu kan det vara så att skolbacillerna nått mig också. Blöööööök!

Har haft en riktigt mysig eftermiddag med två av mina vänner. Det blev tjejsnack, lite eventplaner och väldigt gott fika. Som vanligt kommer jag av mig med kameran vid såna tillfällen. Att jag inte ens fick med fikabordet på bild?! Well well, mysigt var det. Milo fick också leka med kompis Anton. Gud så dom garvade och tjoade dom där två. Älskar när Milo klickar med vänner. Alltid gjort! Han är nämligen lite försiktig med nya människor men med Anton klickar det super nu.

Vi har burrat ner oss i soffan och kollar på IDOL. Jag fattar inte hur dom klarar av det? Att inte fler svimmar av nervositet är för mig ett mysterium? Jag minns tydligt hur det var när Tony sökte till IDOL 2010. Det kan du läsa om HÄR! Han var så jäkla modig då alltså! 🙂

IMG_4795.PNG

Inatt ska jag sova själv med barnen. Alltså, stora barnen skulle sovit hos sin pappa men jag bokade in dom här hemma istället. 🙂 Förr hade jag åkt hem till mamma och pappa med hela konkarongen. Men nu känner jag att det är dags att bli vuxen på riktigt. Man måste växa upp…… NÅNGÅNG! Så nu utvecklas jag lite till. Att inte vara rädd för något sådant. Som att sova själv. Tänk när jag var med i Hela Sverige Bakar och vi skulle sova själva? Panik och ångest så det bara sjöng om det. Jag har skrivit om den ångesten HÄR. Well well, får se om det blir någon sömn. Jag känner mig dock riktigt cool inför det. Jag har ju ett vuxet barn liksom…. What’s the problem? 😉 Men men, bara dom som själva varit rädda för sånt förstår. Är man ingen rädd typ kan sånt här verka väldans konstigt skulle jag tro. 🙂

Ha nu en mysig kväll! ❤️ Tänk på mig inatt när jag ligger och skakar och hackar tänder av rädsla. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Hoppas du sovit gott! Själv känner jag mig trygg med vår 40 kilos schäferhane i huset. (När inte min 105 kilos make är hemma förstås, hihi) Kram

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon Nina!
Hoppas du har sovit bra och att allt gick ok:)
Ha en bra dag!
Kram

Lisa (sjubarnsmamma)
9 years ago

Hamnade här och kikade runt lite. Trevlig blogg du har 🙂
Önskar dig en fin dag.

Nästa inlägg

Viktväktarna!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x