Jag är Märta, 97 år

Hallå där i stugvärmen!

Här har jag just satt mig i soffan med nytvättat face, insmord med fukt (som helskotta själv för att få bort mina torrisar-fläckar), morgonrocken är på för att värma mig och så glor jag på IDOL.

Vi har vart ute hos svärisarna…. jag sålde ju in maskinen jag gjorde rent sätena med till min kompis Maria. Så ikväll har Maria fått tvätta sin bil invändigt.

IMG_4819.JPG

IMG_4820.JPG

IMG_4813.JPG

Åååååh…. Sånt här är ”halleluja” för mig. När man ser skillnaden tydligt efter man rengjort. Jag älskar såna maskiner…. Å nu när jag läser tillbaka på det jag just skrev så undrar jag on den här bloggen drivs av en Märta 97 år. Haha, fij i fasen vad gammal jag börjar bli alltså. Halleluja-moments får man numera av rengöringsmaskiner. Haha…. Å när jag inte får hallelujamoments av rengöringsmaskiner så kollar jag flygradar-appar som en inbiten flygnörd. Var i helskotta är detta på väg egentligen???? 😀

IMG_4818.PNG

Jag la upp en rätt kul grej på Instagram (ninahermansen1). Det handlar om 20 random info om mig.

IMG_4815.PNG

Här är några av punkterna. Sedan fick man skicka frågorna vidare till någon som jag vill veta mer om. Åh, sånt här gillar jag.

Nä, nu har jag så ont i halsen och känner mig riktigt rasslig. Blir till att vila på soffan nu. Karln min är ju hemma igen så ikväll kanske man får lite fotpill igen? ❤️

Ps: Kul att så många deltar i tävlingen om PLEASE jeansen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Va läskigt att du har blivit jagad med kniv?!Vad hände!!
Och hemskt för dig som sett en man med en brödkniv i magen….

Lisa
Lisa
9 years ago

Vad är det för maskin och vad heter märket på den? Har en soffa som är i stort behov av att tvättas:)

Nästa inlägg

Boosta huden med fukt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x