När skrattet bubblar inombords!

När jag jobbar mycket har jag ett stort behov av att vara nära Milo när vi väl ses. Annat är det med honom. Han vill kolla BOLIBOMPA. Han vill kolla iPad. Han vill leka med sina leksaker. Mamsen kan man mysa med just innan man somnar bara…då duger hon bra. 🙂 Jag som har två stora kids vet ju att behovet av mamma bara minskar med åren så jag försöker suga i mig allt jag kan få.

Idag hann jag prata en stund med honom i alla fall. Frågade hur det hade gått i skolan och så. Plötsligt sprang han till väskan för han skulle hämta något som han hade tagit med sig från skogen.

IMG_4920.JPG
Kantarell BIG SIZE

Han såg lite besviken ut för han tyckte att den hade krympt. Det hade den säkert då den legat i väskan sen igår. Han var så stolt över sin kantarell. Jag tänkte att det kanske kunde bli en kantarellmacka till kvällen. 🙂 😀 Haha…. Det är känsligt så man BÖR inte skratta i det läget även om det bubblar av skratt inombords. Söta ungjäkel! 🙂

Nähä, vet du. Nu måste jag snart gå och sova. Jag ska ge mig av mot bageriet vid kl 4 imorgon bitti. Jag ska preppa för Lördagens gästbakande på Kafé Systrar Två. Hoppas att några av er kan komma och fika!

Ha en fin kväll, missa inte Hela Sverige Bakar på sjuan ikväll (du som får vara vaken lite längre än mig kanske). ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
9 years ago

Va gulligt av honom! <3

Jag ser att du har en vacker silverring med MILO instämplat..! Så fin! Skulle vilja göra en sån med mina barns namn, vart har du köpt/gjort den?
Bor ju inte långt ifrån enköping eller om man kan beställa på nätet 🙂
Tack! Ha en fin dag! kram

Nästa inlägg

Sminktips för Dig med linjer på ögonlocken….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x