Sminktips för Dig med linjer på ögonlocken….

Go´kväll!

Jag har landat hemma igen efter en lång dag. Idag har jag tillverkat posters som f-n igen. Det är några kvar nu och sen är det faktiskt slut på det. Känns konstigt men också lite skönt då nacken strejkar hårt just nu!

I alla fall…. nu måste jag visa ett litet sminktips! Jag samarbetar ju med Yves Rocher som ni vet. Idag har jag använt en ny palette därirån när jag sminkade mig. Är så glad att jag hittat en palette som har både matta och vanliga skuggor med lite shimmer. Ni vet ju att jag förespråkar matta skuggor till oss tanter som börjat få lite linjer på ögonlocken. Alltså…. använder man supershimriga skuggor där så är det som att spegla alla rynkor. Det är som att förhöja rynkorna så mitt absolut bästa tips är att vara försiktig med shimmerskuggor och man har mycket linjer på ögonlocken. Det som är bra med den här paletten är också att de shimriga inte är SUPERSHIMRIGA.

 

 

IMG_4923.JPGi

IMG_4922.JPG

IMG_4921.JPG

 

Den här sminkningen är enkel. Mörkt längst ut i ögonvrån på själva locket och sen tonas den ut inåt i globlinjen. Använde mig av skuggorna på paletten nedan. Denna palette är en nyhet från Yves Rocher, #01 Gris Profond heter den.

 

IMG_4925.JPG

IMG_4928.JPG

 

Palettedosan är så snygg tycker jag. SÅ vad tyckte jag om skuggorna då? Jo, jag blev glatt överraskad för jag är JEFLIGT petig med ögonskuggor. Jag vill att dom ska vara lite krämiga, lättapplicerade, bra pigment och så ska det helst sitta bra också. Sen är det ett jäkla plus om dom finns i matt. Den här hade ju då alla dom faktorerna! LÖVE IT! Den här ska jag ha i alla färger! Du hittar just den färgen HÄR! De andra färgerna finns på samma sida! 🙂

 

yves rocher hemby

 

Lite info….. Yves rocher odlar egna ingredienser till sina produkter och det är givetvis ekologiskt. Både häftigt och bra. Kanske inte så konstigt att jag som är överkänslig mot mycket faktiskt aldrig reagerat på något. Sånt gillas! Hejja YR!

 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens OUTFIT

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x