Morning Monday!

Godmorgon!

Sovit massor inatt igen men legat och hostat en hel del. SNARK! 🙁 Jag fick bälga i mig the med honung för att få bukt på det. Blööööök! Hoppas så att jag blir bra snart, orkar och hinner inte vara krasslig.

Igår hängde vi hos mamma o pappa i stort sett hel dagen. Jag lagade hemgjord pizza och pappa kokade korvsoppa. En typisk finsk söndagseftermiddag. 😉 Jäklar så god pizzan blev. Hade på röd/gul paprika, lufttorkad skinka, fetaost, ruccola och parmesanost. In i ugnen i 20 minuter. Sen strö på mer ruccola och parmesan, ringla över olivolja och strö över lite flingsalt. Mumma!

På dagen åkte jag in till stan en snabbis för att söndagsshoppa lite. Hade det absolut bästa shoppingsällskapet med mig.

IMG_4970.JPG

Fina syster & fina mamma. Vi kan konsten att plöja igenom affär efter affär. Sen har vi oftast jäkligt roligt ihop också. Love it! Skönt att vara hemma hos mamma & pappa när livet varit kaos kan jag känna. Hämta kraft hos några som man vet älskar en förutsättningslöst. Som vill en bara väl. Det betyder så mycket!

Idag är det måndag och livet återgår till vardag. Vi som inte fick någon helg känner oss blåsta på konfekten men så är det ibland. Nu fortsätter vi köra på. Hoppas du får en din måndag. Vi hörs snart igen!

Idag ska ni äntligen få veta vilka tre som vunnit förkläden!

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gästbakandet på ”Kafé Systrar Två”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x