Vad är väl en bal på slottet……?

Go’kväll!

Just ätit här hemma. Den här kvällen blev något helt annat mot vad den var planerad som egentligen. 🙁 Lite ledsen för det faktiskt…..

IMG_4980.JPG

Ikväll skulle jag överraska min fina man med en galapremiär utav filmen ”Min så kallade pappa”. En film med Mikael Nyqvist bl a. Han och den andra huvudrollsinnehaverskan Vera Vitali skulle vara på plats. Sedan skulle vi bli bjudna på lite festligheter efteråt. Jag hade dessutom fixat en svit åt oss som vi skulle bott i inatt. En sån ”fira-bröllopsdag-i-efterskott” grej. Men….. blindtarms”jefeln” ville annorlunda. Tony kan inte sitta långa stunder rakt upp och ner, herreminjee…..jag förstår honom. Då är det ju ingen höjdare med bio liksom. Sen är jag hängig också så det var liksom heeeelt fel dag kan man säga. Så i morse fick jag sätta mig och avboka allt, så sorgligt på nåt sätt för det hade varit URNAJS! Inte blir det bättre av att man ser sin instagramfeed med folk som är där….. 🙁 Lite snyft på den måste jag säga.

MEN!!!!!! Inget spelar egentligen någon roll! Min kärlek är ok, han mår ok efter sin operation och det är huvudsaken. Han ska få vara hemma och vila upp sig tills han känner sig redo för diverse hotellerier och överraskningar igen!

IMG_4981.JPG

Själv har jag fixat och donat en smula. Egentligen skulle jag bara legat och vilat men hade beställt lite bärhjälp (då Tony inte får bära än) för att flytta vårt matbord till köket. När bärhjälpen dök upp var det bara att spotta i nävarna och köra igång. Ska ta mer bilder sen så du får se också. Det blev ingen barbänk i köket. Nu har vi boat in oss då kände jag ba: BLÖÖÖÖÖK med hela skiten. Typiskt mig! 🙂 Nu har vi i alla fall mer plats i vardagsrummet och ett ”ordentligt” kök. Milo kan inte sitta framför TV:N och äta mer för då blir det inget ätet. Detta var bättre på alla sätt faktiskt!

Jaha, nähä….. nu ska du snart få inlägget med förklädesvinnarna! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lyxig chokladtårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x