Runk-tvättstuga!

IMG_5023.JPG
Inte så himlans mycket orgasm över den här bilden va?

Go’kväll!

Sexigt va? Nä, den här bilden är som direkt tagen ur en gammal bok, från finska kriget typ. Vår tvättstuga är under all kritik. Vi har ingen torktumlare utan bara ett torkskåp som är sämst. Det tar 150 år att torka allt där. Så tvättiden på 5 timmar räcker knappt till att torka tvätten på. Då kan man lika gärna ha tvättmaskin och torka hemma….för det är typ samma sak och då blir det inte lika mycket tvätt som tvättas samtidigt.

Det är inte jättekul att vi bor i en takvåning heller. Det är 42 trappsteg enkel väg. Så går du upp och ner är det 84 trappsteg. Sen är tvättstugan i källaren så man kan lägga till en sådär 8 steg till, enkel väg. Ingen hiss. Huset är från 1800 talet och när det rustades så installerades aldrig någon hiss.

Jag måste köpa en tvättmaskin för fasen, det här går inte!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AA
AA
9 years ago

Trappor är bästa rumpträningen vettu =)

Nästa inlägg

Våga visa putmagen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x