Våga visa putmagen!

IMG_5020.JPG

IMG_5019.JPG
Hur fin teckning? Milo som alltid varit så ointresserad av att rita har nu ritat en solros i förskoleklassen och jag blir helt gråtfärdig. Han som aldrig ritat annat än streckgubbar och bilar! Min fina kille kan visste…..

Hej fina!

Här har vi fullt upp. Här pågår både matlagning och tvättning samtidigt ikväll. Stora barnen är på sina träningar och ridningar. Milo ligger nedbäddad i soffan med paddan. Han sa att han var snurrig i kolan när vi kom hem. Han ville bara ligga och vila och mina katastroftankar galopperade iväg och hittade på det mest läskiga som går. Som tur var frågade jag om han druckit vatten idag, och om han svettats mycket. Han hade inte druckit vatten och han hade svettats. Hällde i honom vätska och sen var han inte snurrig längre. SKÖNT! Men ändå kissade han när vi kom hem så nu kan jag ändå inte släppa det riktigt. Var det ”bara” det? Jag hann ta febern på honom också…. Stackars unge med en hypokondriker och karastroftänkare till morsa.

”Mammaaaa, jag är lite snurrig i kolan”

PANG så får man en temp intryckt i rumpen. Ja, vi har en sån gammeldags fortfarande. Måste köpa en sån örongrunka, känns lite 1800 tal med en rumptemp. Haha, ja det är tur man kan skratta åt det ibland. 🙂

IMG_5018.JPG
Något glädjande är ändå shopping. Idag gick jag förbi Garderåb på väg hem. Hittade en hel del smått och gott!

På bilden är det de skönaste stretchjeansen (hur ska man någonsin kunna ta på sig stumma jeans igen), en kimono (i löööööve kimonos) och en URSNYGG klänning helt i min smak. Dock så fick jag lova Alexandra (som äger Garderåb) att inte ta på mig den på kvällen på kryssningen. Varför? Jo, för enligt henne ska jag inte skyla min kropp i stora bylsiga klänningar utan klä mig i mer tajt. Så jag lovade….och hon håller nog koll på mig så det blir något tajtare på middagen. 😉 Oh my god! Måste ta på mig alla ”hålla in” undisar jag har. Huuuu för att visa kroppen sådär. Magen och sånt. Fij i faen så jobbigt tycker jag. Men, som vanligt är man så förbannat hård mot sig själv. Vafanihelvittinen……

* jag är 42 bast
* jag har fött 3 barn
* jag har gått upp 90 kilo med dom sammanlagt
* jag har slutat röka och gått upp 15 pannor av det också….

…..och så bara döööööör man för att man måste visa upp en putig mage. Jag hör ju själv att det är helt sjukt men likt förbannat står jag där innan middagen och har fetångest för att jag valt en tajt klänning liksom. Som jag säkert kommer vara fett obekväm i.

Well well, fortsättning följer på om jag kommer ha nån tajt klänning eller inte? Jag har en tajt paljettkjol (skitcooool) med ett sååå snyggt linne som jag också kan ta. Då går jag halva vägen var i så fall. Paljettkjolen är tajt som satan, men så linnet till är sådär omlott. Såååå snyggt är det i alla fall. Å så svarta strumpbyxor (som är såååå sexigt – eller inte) till och pumps. Ja men nog fasen ska den här tanten kunna föra sig lite på Finlandsbåten minsann. 😉

Nä, nu ropar laxen i ugnen. Hörs igen om en stund! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Så fin teckning!! Min minsting går också i F 🙂

Men hördu, detta med magflubbet, ridbyxlåren, brösten osv….va faaan håller vi på för?!?!?? Jag är likadan! Trots att jag är en smalis (55-56 pannor) så har jag också nojor. Tre barn även här, snart 40 år. Har nog enligt många en ”snygg” kropp men nog tusan håller jag på att kritisera mig själv. Brösten är för små. Jag har flubb på magen (som bara jag själv ser) och jag tycker nog röven börjar hänga mer och mer….men asså…. Det fåniga är att jag beundrar kvinnor som inte bryr sig eller som inte hänger upp sig på kroppen. Kvinnor med lite mage som ändå klär sig snyggt figurnära, eller såna smalisar som jag som fnyser åt gelébehåar och vågar vara platta. Det är vackert och sexigt! Nä, nu får vi skärpa oss här Nina, detta går ju inte!!

Lena
Lena
9 years ago

Men är ju så nyfiken på märket/namnet på dom jeansen!? Så snygg färg!!

Cissi DS
9 years ago

Du ska vara glad att det bara är en hängmage, jag ser ut som jag är i 5:e månaden och folk grattar mig för att jag är gravid:( Min mage beror på att jag varit jättesjuk länge och nu på att jag äter kortison plus genetiskt. LÄngtar sjukt mycket till jag kan börja träna mer för att få bort magen. Har på mig tighta saker ändå för jag ser ju gravid ut i vilket fall som helst. Så ta på dig vad du vill och njut av att du har en kropp som fungerar som den ska och en man som älskar dig och tre barn!

Paula
Paula
9 years ago

Vi kör med oldschool med att ta tempen i rumpan. När dom nya som man tar i öronen kom så kom det fram att dom inte var så bra så därför köpte jag aldrig någon sådan. Kanske är bättre nu när dom har funnits ett tag, dom kanske har uppdaterat dom 🙂

Och du, du är så himla fin! Men jag vet hur mycket man nojjar 🙁

Nästa inlägg

Soffmys!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x