Fredagen med fullt upp!!!

IMG_5104.JPG
Här pågår svennebanan fredagsmys! Ljusen är tända och lugnet lägger sig. Nu kan vi återigen ljusa upp våra hem på kvällarna.

.

Go’kväll!

Oj, pust! Vilken dag det blev. Två väldigt bra möten är avklarade. Innan mötet var vi in på ett fik i Enskede. Det hette Cafe Gamla Enskede Bageri. Älskar ju bagerier. Vill helst stuva på mig bagarmössan och bara fetkööööööra och baka limpor och bullar så det bara yr om det.

IMG_5109.JPG

Ämen kolla!? Åh jag blir alldeles varm. Älskar ju allt det här så himla mycket. En stor passion i livet.

IMG_5110.JPG

Ämen kanelbullen!! Muuumma! ❤️ Om jag skulle vara tvungen att välja ett bakverk i livet så skulle det helt klart vara kanelbullen.

.

Efter fikat blev det möte med två samtalsterapeuter angående hypokondriförbundet. En utav dom var min terapeut som jag gått hos och som jag ska fortsätta gå hos. Dom är helt med på min ide och båda tycker att detta ligger helt rätt i tiden och att det nu är dags att tabun kring hypokondri elimineras. Dessa två terapeuter kommer att finnas länkade ifrån sidan och kommer att stå för all fakta kring hypokondri. Dock så tyckte dom båda att det ju är jag som är experten. Lite så är det ju såklart. 😉 Men expertisen kring hypokondrin och behandling utav den är dom experter på. Så uppstarten är ett faktum. Så jäkla spännande ska det bli!

IMG_5111.JPG

IMG_5116.JPG

IMG_5112.JPG

IMG_5114.JPG
Golden Hits underbara inredning….

.

Efter detta lite allvarsammare typ av möte var det dags för ett möte inne i stan. Golden hits med Sanna stod på schemat. Sååå trevlig tjej verkligen. Vi kollade in våra platser som vi ska sitta på när vi ska äta på tjejkvällen. Det är liksom gångavstånd ifrån Chrystal Plaza. Såå grymt! Det kommer bli så kuuuuuul!! Det ramlade in lite bokningar idag också så vill du hänga med är det hög tid att boka! Följ med, det kommer bli så SKÖJ!!!

IMG_5117.JPG

All info om bokning och allt om kvällen hittar du HÄR!

IMG_5106.JPG

IMG_5105.JPG

IMG_5108.JPG
Här posar vi järnet. Milo i sin nya keps, ni må tro att det varit ett gissel med denna keps!!!

Vår lilla minigris fick vara hemma med sin farfar idag, han var förkyld i morse och det var badhuset med förskoleklassen idag. Inte bra med lite krupphosta och snuva då. Jeflar vad härligt det är med en farfar som kan hänga med kidsen när man inte mår toppen. Efter att vi hämtat honom från farmor och farfar var det dags att besöka ”kepsfabriken” som Milo sa. Han behöver en ny keps då de andra blivit för små. Väl i ”kepsfabriken” så började de problematiska.

Det ska vara rak platt skärm!

Den ska vara svart!

Den får inte vara för stor så man måste spänna den i bak.

Den måste vara cool.

Ja men ni hajjar va? Pretty hard to find the boy a KEPS!! Men jäklar i min lilla låda. Idag hittade vi den. Milo knorra lite över skärmen men med hardcore mammasnack (läs övertalning på ett listigt vis) så bestämde han sig med ett stort leende på läpparna! YES!!!

Nähä, nu fortsätta kolla IDOL. Imorn bitti går jag upp o bakar lördagsbröd. Ha nu en mysig fredagkväll!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oskar
9 years ago

Ser ut som härlig fredag 🙂

Nästa inlägg

Linser och möten!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x