Linser och möten!

IMG_5080.JPG
Fick lite frågor angående hur jag tar ur och i linserna….. Såhär!

.

Det går alldeles utmärkt! Man använder ju liksom själva fingertoppen, precis som när jag skriver på telefonen. Först drar jag ut linsen åt sidan sen plockar jag bara ut den med fingertopparna.

Kom på att jag haft linser i en hel evighet. Någon gång i mitten på 90 talet började jag använda det. Det är liksom 20 år. Då i början kostade dom skjortan och halva armen. Så inihelsickes dyrt alltså. Har för mig att mina första linser kostade närmare 1500 kr. Det var plenty cash då!!!

Nu är jag på väg till Sthlm på två möten. Idag är första mötet med terapeuterna angående hypokondriförbundet. Ska bli så spännande, berättar mer sen. Sen ska jag träffa Golden Hits inför vår underbara tjejhelg i Stockholm! Det finns lite platser kvar så ska du med är det hög tid att boka! Du hittar all info om hur du gör HÄR!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
9 years ago

Hej Nina!

Jag kom, på tal om hypokondriförbundet, att tänka på en amerikansk site/forum, där man kan hitta många olika diagnoser och syndrom. Man kan sedan få kontakt med andra i samma situation m m. Jag vet inte om det finns någon svensk motsvarighet. http://www.patientslikeme.com/

Nästa inlägg

Galet tidig fredagsmorgon!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x