Galet tidig fredagsmorgon!

IMG_5071.JPG
Idag släpper vi avsnitt 30. Allt från hemska föräldrar till blindtarmsinflammationer och toaborstar avhandlas! Du hittar alla avsnitt att ladda ner HÄR. Om du lyssnar så hashtagga gärna #ninaochniclaspodcast på Instagram och Facebook.
.

Godmorgon mitt i natten!

Varit vaken sen 4….. zzzZzzzZZZZ…. Ingen skönhetssömn här inte. Vaknade och har inte kunnat somna om fast klockan nu är lite drygt 5. Milo vaknade precis nu också så det där med somna om kan man ju se sig i ärslet efter. Well well, det får bli en lång dag och ett kort fredagsmys. :)Tycker det låter som Milo är förkyld också….fortsättning på det återstår att se.

Jaja, hoppas att du fått sova gott och att fredagen kickar igång på bästa sätt för Dig! Ska vi inte köra lite FINFREDAG idag? Tänka klackar, örhängen, halsband och kanske lite finare outfit! Även fast jag är trött ska jag försöka i alla fall. ❤️ HAPPY FRIDAY!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

NEW NAILS!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x