Nya pumps!

IMG_5190.JPG
Oopopidou! Mina nya pumps till helgen. Har lyckats fått tag på ett par som funkar i storlek. Med 37 1/3 i skostorlek får man vara glad när det funkar.

Jag beställde ett par pumpsisar från H&M. Jag ville ha ett par höga men fortfarande såna som man kan gå i utan och gråta efter 3 timmar. 🙂 Finns det något värre? När fötterna bultar och för varje steg man tar skulle man vilja skrika rätt ut. Till slut så är man svimfärdig för varje steg. Kan inte fokusera på nånting annat än hur ont det gör i fötterna. Kommer någon främling fram och småpratar vill man dra en pungspark på han och be honom dra åt helvete liksom.

Dom här kändes riktigt sköna! Sen får vi se om jag dragit en pungspark på någon på båten? 😀 Kanske är sköna nu, vidriga sen. 😉 Vi får se….

IMG_5191.JPG

IMG_5157.JPG

IMG_5158.JPG

299 pix på H&M. Du hittar dom
HÄR! Jag är faktiskt riktigt nöjd med klänningen även om den var lite stor. Den visar jag imorgon!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godaste saftigaste tekakorna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x