Outfit, nybilsdoft och jag vill bli en Avatar!

IMG_5200.JPG

IMG_5201.JPG
Ni vet outfitsbilder? Jag brukar inte lägga ner så jättemycket tid på sånt men ibland försöker man verkligen…..med spridda resultat.

Gokväll!

Sitter och tittar på Avatar. Älskar den filmen. Vi har haft en skön kväll hemma. Tony lagade pepparbiff med hemgjorda, friterade strips. Väldigt mumma! Idag har vi fikat på stan, gjort lite ärenden, köpt en ny skjorta till Tony till kryssningen, hälsat på Tonys bror med familj, vart på Biltema och köpt sättesskydd till baksidan av stolarna där Milo sitter. Där hittade jag också en fiffig grej. Kolla bara….

IMG_5203.JPG

Dom här sticker du in i fläktarna i bilen. Sen ska det dofta ny bil serru. Det återstår väl att se men jag ska testa.

IMG_5194.JPG

IMG_5196.JPG

IMG_5195.JPG

IMG_5197.JPG

Tänkte visa min helt underbara Love Forever ”tunika” som är från Garderåb. Ni vet min väninnas klädbutik?! En svart skönhet med kort ärm, v-ringning i fram, underbart mönster och fransar. Åh jag älskar den! Jag älskar mycket från Love Forever! Vill du beställa nåt från Alexandra så kan du mejla henne på garderab@mail.com. Eller så skriver du på fejjansidan.

IMG_5205.JPG

Vill tipsa om dessa bonuskort också. Handlar man för 500kr eller mer så får man en stämpel för varje femhunka. När kortet är fullt så får du 25% rabatt på valfri vara!

.
Imorgon har vi tvättstugan igen, nä…inte hittat någon tvättmaskin än. Kollade lite på blocket och mejlade till två men fick inget svar. Äsch, vi fortsätter i tvättstugan så länge. Kanske drar jag till Elgiganten imorn om jag ruttnar ur alldeles. Podd ska spelas in också. Sen ska det packas både till oss och Milo inför vår kryssning på måndag. Men tror ni jag fick fetångest eller??? Dom lovar hårda vindar på Östersjön på måndag! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJJJJ!!!!!! Jag som redan är rädd att åka båt. Ja alltså, jag är ju rädd för allt så självklart är jag rädd att åka båt också. Inte direkt mindre nu när jag sett vädret. RÖV!!!!

IMG_5206.PNG

Kolla?! Vad är oddsen på det liksom? Blir jag testad eller! Ska jag härdas? Är det de som är meningen? Nä. Usch! Ångest!

Nu ska jag fortsätta kolla Avatar för 146:e gången. Hur bra är den? Åh jag älskar den filmen och det slutar oftast med att jag vill bli en Avatar. 😉 Hoppas du har en mysig lördag! ❤️ Avslutar med två bilder på vår farligt coola minigris!

IMG_5198.JPG

IMG_5199-0.JPG

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
9 years ago

Lördagskvällshälsning från en trogen läsare! Superfin tunika och vilken liten snygging bredvid! Har två hemma varav ena ett halvår yngre än Milo, mysigt, vill ta vara på tiden…

Vad mycket ni hunnit idag!! Tips (fast du har säkert koll själv) är ju Calma (tuggummi) eller Postafen om det ska gunga på havet. Hoppas det inte blir så mycket, beror ju på vindriktning också. Ha det jättefint! Kram från mig (som äntligen börjat lyssna på podden!) 🙂

Annika K
Annika K
9 years ago

Fy för blåst!
Jag är inte rädd när det blåser mycket.
Däremot så hatar jag gungande som blir.
Megaåksjuk och spyr inälvorna ur mig.
Uurk!

Hoppas vädret visar fel :/

Nästa inlägg

Nya pumps!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x