Blåååååååsigt??!!

Go’kväll!

AAAASONT i bäckenet sitter jag nu här och äter lite kvällsmat. Eller jag vet inte om man kan kalla det mat. Vaniljkvarg med havregryn, ägg och smörgås med kamomillte fick det lov att bli. Familjen ville ha Donken men jag är sällan sugen på det. Tycker faktiskt inte att det är så gott, allt smakar samma typ.

Efter att vi hördes sist så drog jag och podda. Niclas och jag har verkligen fullt upp att få ihop våra inspelningar ibland. Vi får pussla och fixa men vi har fått ihop ett avsnitt varje vecka sen februari när vi började podda! Eloge till oss tammetusan. Det har inte varit jättelätt alltid. 🙂

IMG_5250.JPGIMG_5226.JPG

Idag skulle jag dra igen grinden efter mig när jag kom till studion. Jaaaamenvisstserrudu, man är ju inte direkt Sveriges starkaste kvinna. Grinden var ju typ 20 meter bred och 1 ton tung. 😉 Eller så var det min kvinnliga list som fick Niclas att gå ut och stänga grinden efter mig. 😉

IMG_5230.JPG

Färdigpoddade igen! Idag blev det allt från händelser på High Chaparrall till föräldramöten och snygghets-hets.

IMG_5244.JPG

Efter podd ska det sprendas och fixas. Det är det Niclas håller på med här. Fråga mig inte, jag fattar inget av det där. Tur att andra gör det. Idag hade jag med mig mjölken i en av Milos ”Jake och piraterna” flaska till kaffet.

IMG_5246.JPG

Vidare för att hämta man och barn på diverse ställen. Sedan väntade fika hos kompis Satu med familj. Hon har en dotter som är duktig på att baka så dom bjöd på cheesecake och småkakor som jag mofflade i mig alldeles för många av. Det var den jefla promenaden. Helt i onödan typ….bara jäkligt ont i bäckenet liksom. Lång väntetid till min osteopat nu. Har alla kommit på hur bra han är eller? 🙂

IMG_5248.JPG

Min fina kompis Satu. Vi är uppvuxna ihop och har starka kompisband. Ni vet en sån vän som man inte behöver höras med varje dag men man vet att man är en väldigt god vän med ändå. ❤️

IMG_5249.JPG

Milo lånade telefonen en stund hemma hos dom. Han tog några schyssta selfiesar. 😉 Haha, det är lika kul varje gång att gå igenom sin telefon.

Hörrni!!!!! Har ni hört nåt mer om vädret????? Klass 1 varning är utfärdad och jag skiter på mig. 🙂 Skrev till en gammal vän på fejjan som jobbat på Finlandsbåten om detta. Hon garvade nästintill ihjäl sig över min oro….. 🙂 Alltså, är det något dom vet allt om så är det hur det blåser på Finlandsbåten. Aja, ok……jag ska hålla koll på vädret. Ska det bli fööör blåsigt skiter jag i att åka. Alltså, jag är inte alla åksjuk eller så. Bara livrädd!

Well well. Vi får se! Nu måste jag kolla vidare på reprisen av ”Det okända”.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fullt skägg!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x