Fullt skägg!

IMG_5219.JPG
Hur vackert kan det ändå vara med en höstmorgon? Morgonens promenad bjöd på flera vackra vyer.

.

Godmorgon!

I morse gav jag mig iväg på min första promenad sen drygt tre veckor tillbaka. Min kropp och min själ har saknat dessa promenader så förbaskat. Det gör så gott för en att komma ut några dagar i veckan. Mitt knä har ju vägrat samarbeta men nu då jag knaprar magnesium så har knät blivit bättre. Som Jenny (min PT) säger så är det en krampad och spänd muskel längst ut på utsidan av låret som påverkar leden i knät. Magnesium hjälper kroppen att slappna av så (peppar peppar) har min yrsel från min spända nacke (förutom kristallsjukan) varit bättre också. Magnesium verkar vara riktigt bra för mig och jag har nog lidit av en stor brist. Muskelryckningar och sendrag är också bättre! Sägs ju vara en mirakelmineral. Nu ska jag bara få ordning på järnvärdet också. Sen kanske jag är som en ny människa!! 🙂

IMG_5218.JPG

IMG_5220.JPG

IMG_5221.JPG
Kolla in dessa fina vyer? För att inte snacka om betongmöblerna i parken!

IMG_5222.JPG
Ser ofantligt trött ut och det är jag också. Lite sliten och trött dessa dagar.

IMG_5223.PNG
Är så glad att jag kom ut även om jag gick i lugnt tempo. Ska börja lugnt så jag inte tar ut mig och kör slut på mig själv!

Här hemma är det full fart denna förmiddag! Vi tvättar, vi viker tvätt. Jag städar. Jag att upp kostymbyxor åt min man. Sen ska Milo på ett kalas. Jag fick tacka nej till ett annat kalas för att få ihop dagen. Ibland kommer allt samtidigt! Sen ska podd spelas in och slutligen ska allt packas för morgondagen. BUS hinner jag nog inte med så jag får vara lite ”vanilla”. 🙂

Vad gör du denna söndag?

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
9 years ago

Är inte kristallerna bättre än? Du måste be om hjälp annars 🙂

Heja heja att du kom ut på promenad ändå, ser ljuvligt ut

Nina S
Nina S
9 years ago

Härliga bilder!

Vilken båt åker ni? Vissa båtar går ju inte så länge på öppet hav, många går endast i skärgården.

Chocochock "50 nyanser av choklad"
9 years ago

Lite väl höstigt idag.
Var i Berlin förra veckan och gick omkring i shorts och t-shirt både på dagen och kvällen. Det var så varmt och skönt! Kom hem igår och höll på frysa ihjäl. Regnet piskar på fönstret och bladen är inte alls lika gröna längre som de var när vi åkte.
Men hösten kan vara fantastisk härlig. Bara jag slipper regnet så är jag nöjd 🙂

Nästa inlägg

Outfit, nybilsdoft och jag vill bli en Avatar!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x