Att åka eller att inte åka!!??

Godmorgon eller vad man ska säga?

Efter att jag bloggat igår kväll så slutade inte kvällen som man kanske hade trott. Vi märkte vid sextiden att Milo hade lite prickar på ryggen som kliade. Tänkte inte så mycket på det utan vi kom hem här, han åt ordentligt och sen somnade han. Dock så vaknade han efter 1,5 timma och då vet man oftast att nåt är fel. Han kliade på hela kroppen och hade nässelutslag på bröst, armar, runt munnen och insidan av låren. Vi ringde 1177 och dom tyckte vi skulle åka in eftersom han aldrig haft det tidigare och att det var utslag runt munnen. Klockan 10 igår kväll var vi på akuten. De började att kolla så han hade syresättning ordentligt. Det hade han. Sen kom en läkare och och gav han typ Tavegyl och konstaterade nässelutslag pga en allergisk reaktion. Han blev hela tiden bättre på akuten så när väl läkaren tittade på honom hade han bara lite kvar. Han lyssnade på hjärta & lungor och allt lät bra. Halv 1 på natten var vi hemma. Då duschade jag av honom och sen nattade vi honom mellan oss. Inga mer prickar, inget mer kli. Nu ska vi boka tid hos doktorn för allergitest tyckte läkaren.

Katastroftänkarmamman undrar ju såklart vafan nu detta är? Räcker det inte med att jag själv huxflux är allergisk mot både det ena och det andra?! 🙁 Ledsamt och oroligt! Han ska ju till sin farmor och farfar nu när vi ska åka. Känner mig inte orolig så faktiskt för jag vet att farmor och farfar skulle brassa in med honom om det skulle vara något.

IMG_5252.PNG

IMG_5251.JPG

Här ligger han på sjukhuset och väntar på doktorn. Han var vid gott mod hela tiden tack och lov. På bilden är det bara lite lite prickar kvar. Tussen! Har just messat till mamman för kalaset för att kolla vad han åt och drack där igår. Mest för att kanske undvika det i framtiden. Ingen av mina barn har någonsin haft nässelutslag så detta är helt nytt för mig. 🙁

Hmmm, å så vädret då. Jag vettifan….. Vaknade 4 av ovädret, somnade om men har inte sovit sen 6. Det blåste på så kraftigt här så man vaknade av det! Känns ironiskt! Har inte blåst på ett halvår och så just det här dygnet ska det bli katastrof! 🙁

IMG_5254.PNG

Ser sådär ut va? 🙁 Pratade med en kompis precis och enligt henne åker inte chartrade båtar ut så långt om det blåser. Båten är ju chartrad av relation….

Hmmm, jag sitter i valet och kvalet här om jag ens ska åka?!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
9 years ago

Hua, jag skulle faktiskt inte åka med när det blåser så hör. Jag blir sjösjuk och det är vidrigt. Det ska ju vara en rolig resa, inte något som redan innan man kommit iväg är förknippat med obehag! Mitt (lite fega) råd: stanna hemma!
Kram

Frida från Västerås
Frida från Västerås
9 years ago

Vår son får ofta nässelutslag i samband med förkylning, oftast precis innan den bryter ut. Nässelutslag kan även vara en reaktion på virus som sätter sig i huden iastället för som förkylning har vi fått lära oss.
Det brukar hålla i sig mer eller mindre ca 2-5dagar och sdag två eller tre blir han förkyld och ibland febrig. Vissa gånger blir det väkdigt utbrett på hela kroppen, framförallt ben och mage/rygg men ibland så blir det bara svaga geografiska utslag.

Hoppas det ger sig anart för Milo och att han blir bra.
Kram Frida

Jennie
Jennie
9 years ago

Tänkte om han fått utslagen av nya kepsen? Min yngsta kan inte ta på sig nya
Svarta kläder utan att de är tvättade först. Hade på sig ett par strumpor som var nya
och såg sen ut som en prickig korv. Har även blivit av en mössa, sen behöver inte utslagen börja
på den kroppsdel som plagget sitter på. Bara ett tips eftersom det inte alltid beror på
ngt man ätit! Lycka till med allergiutredningen.

Nästa inlägg

Blåååååååsigt??!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x